Αγαπημένα Αυγούστου 2012

Έφτασε ο Σεπτέμβρης λοιπόν και μαζί του επιστρέφουν σιγά σιγά οι έγνοιες και οι υποχρεώσεις. Αλλά τίποτα δεν με πτοεί. Ετοίμασα ένα βιντεάκι με τα αγαπημένα του Αυγούστου. Εδώ όμως θα ήθελα να σας πω λίγα περισσότερα πραγματάκια για τα αγαπημένα μου καθώς ο χρόνος είναι πιο περιορισμένος στο βίντεο.

Θα ήθελα να σας μιλήσω πρώτα για το πιο παρεξηγημένο προϊόν που αγόρασα - το ομολογώ καθαρά για οικονομικούς λόγους μια και το βρήκα σε προσφορά - και δεν είναι άλλο από το Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ της Diadermine BIO. Δεν έχω δει πιο χάλια υφή σε γαλάκτωμα καθαρισμού. Μοιάζει με κομμένο γιαούρτι !!!! Ίσως φταίει ότι είναι φτιαγμένο 99% από φυσικά συστατικά. και συστατικά που προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες, όπως το εκχύλισμα σταφυλιών και τιλιάς (αυτό νομίζω ότι είναι η γνωστή ιτιά).  Τέλος πάντων, δεν με ενθουσίασε η υφή του και με έκανε λίγο διστακτική στο να πιστέψω ότι κάνει δουλειά. Μόλις όμως το άπλωσα και καθάρισα το πρόσωπο μου με το βαμβάκι, έπαθα πλάκα. Παίρνω πίσω ότι είχα πει. Είναι από τα πιο καλά γαλακτώματα που έχω δοκιμάσει. Αφήνει το δέρμα πραγματικά καθαρό, ενώ δεν περιέχει Parabens. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Καθώς ήμουν σε διακοπές τελείωσε το face wash μου και για οικονομικούς πάλι λόγους αποφάσισα να πάρω ένα προϊόν από τα Lidl. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν είχα σκοπό να αγοράσω face wash από τα Lidl. Θέλαμε όμως με το έτερον ήμισυ να πάρουμε ένα φθηνό αφροντούς για μετά την θάλασσα και πεταχτήκαμε στα Lidl της περιοχής. Εκεί είδα το συγκεκριμένο προϊόν. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!! Χαχα! Ναι κι όμως. Κοστίζει κάτι λιγότερο από 2 €. και είναι από τα πιο ωραία face wash που έχω δοκιμάσει. Ήπιο για καθημερινή χρήση αλλά που συνάμα να καθαρίζει την επιδερμίδα πάρα πολύ καλά. Και να μην ξεχνάτε είναι και οικονομικό!

       Αγαπημένο επίσης προϊόν για τον Αύγουστο (και όχι μόνο γιατί συνεχίζω να το χρησιμοποιώ) είναι αυτό το υπέροχο στικ ματιών Oxygen Boost Optimals από την Oriflame. Τώρα τελευταία έχω αγοράσει και δοκιμάζω πολλά προϊόντα για τα μάτια από την Oriflame θέλοντας και να κάνω test drive σε αυτά αλλά και να προσπαθήσω να καταπολεμήσω τα πρηξιματάκια που με ταλαιπωρούν. 

Το συγκεκριμένο διαφημίζεται για την δροσιστική του δράση για την ταλαιπωρημένη περιοχή γύρω από τα μάτια. Περιέχει καφεΐνη και οξυγονωτική καφέ άλγη για άμεση δροσερή αίσθηση της επιδερμίδας και είναι 6,5γρ. Ομολογώ ότι κάνει όλα όσα υπόσχεται και ακόμα παραπάνω αφού είδα τα πρηξιματάκια να μειώνονται αισθητά. Για να είμαι σίγουρη ότι δεν ευθυνόταν για την δράση του κάποια άλλη κρέμα ματιών χρησιμοποιούσα το Gel ματιών της σειράς Essentials επίσης από την Oriflame. Ένα απαλό και ήπιο σχετικά gel με υπόσχεση για απλή ενυδατική δράση και τίποτα παραπάνω. Πολύ καλό και επίσης αγαπημένο με ωραία υφή και που απορροφάται χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Η συσκευασία του gel είναι 15ml και επομένως μου έχει διαρκέσει παραπάνω από μήνα που το χρησιμοποιώ.
 Αγαπημένο προϊόν για τα μαλλιά έχει αναδειχθεί για τον Αύγουστο το Gliss Hair Repair Serum για επανόρθωση και λάμψη. Έχω πρόβλημα με την λιπαρότητα στα μαλλιά μου αλλά αυτό δεν τα εμποδίζει να είναι ταλαιπωρημένα από τα προϊόντα και τις βαφές. Έτσι είχα ανάγκη για ένα τέτοιο προϊόν. Με χαρά πρόσεξα ότι δεν λαδώνει τα μαλλιά μου, τα οποία σε φυσιολογικές συνθήκες θέλουν κάθε 2 μέρες λούσιμο το αργότερο αλλιώς μοιάζω λες και με έχει γλύψει αγελάδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει προσφέρει στα μαλλιά μου την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζονταν μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν από την θάλασσα και τον ήλιο. Συνεχίζω να το χρησιμοποιώ καιδεν νομίζω ότι θα το αποχωρηστώ έτσι εύκολα!  Προχωρώντας στα προϊόντα μακιγιάζ, δεν μπορώ να μην εκθειάσω το tinted moisturizer της Wet n Wild. το Είχα αγοράσει από το eastendcosmetics και είχα ξεζουμίσει στην κυριολεξία την πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση από αυτή που δείχνω στο βίντεο. Είναι 30ml και υδαρής σε υφή γεγονός που βοήθησε να μου διαρκέσει 2 ολόκληρους μήνες η πιο ανοιχτή απόχρωση (ίσως και λίγο παραπάνω). Έτσι με το που μαύρισα πέρασα στην απόχρωση Sun Kissed. Έχοντας μικτή επιδερμίδα με ταλαιπωρεί συχνά η λιπαρότητα στην γνωστή Τ περιοχή. Όμως με αυτό το Moisturizer είναι Mat το αποτέλεσμα του, χωρίς λιπαρότητα και με ελαφρύ sheer τελείωμα για να δείχνει πιο φωτεινό το πρόσωπο με το μαύρισμα. Εκεί που όλοι εκθειάζουν την BB Cream της Garnier εγώ όσες φορές την έχω βάλει έχω στην κυριολεξία βγάλει σπυράκια, ενώ είναι τόσο λιπαρό το αποτέλεσμα που μοιάζω ιδρωμένη :(. Έχω μετανιώσει που την αγόρασα γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου :(.
 Και μετά από αυτή την σύντομη παράκαμψη για να πω το παράπονο μου για την BBcream, συνεχίζω με τα αγαπημένα μου κραγιόν. Τα έχω κατα-ευχαριστηθεί όμως!!! Τόσο τα κραγιόν της Lovie σε απόχρωση Νο 40 & Νο 36 όσο και τα κραγιόν της Jordana και ειδικά το Lavender Lady το οποίο και φορώ σχεδόν καθημερινά πλέον. Είναι απίστευτα ενυδατικά και μου αρέσουν για το ματ αποτέλεσμα τους. Στο βιντεάκι έχω κάνει swatches για όλα.

Έχω αγοράσει πολλά κραγιόν της Jordana και σκέφτομαι να κάνω ένα βιντεάκι με swatches τι λέτε;

Ορίστε και το βίντεο με τα αγαπημένα μου:


Ελπίζω να σας διαφώτισα αρκετά. Μέχρι το επόμενο Post ... Φιλάκια!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...