► Το πρώτο μου βραβείο Ι Liebster Award◄

Τι υπέροχη αίσθηση η βράβευση και ειδικά αν πρόκειται για το πρώτο βραβείο που λαμβάνει κανείς. Ευχαριστώ πάααααρα πολύ την  c'est moi και το Blog +sizebeauty  & την Vicky Marple και το blog Every woman a goddess που μου έδωσε το βραβείο liebster award:


Βέβαια για την παραλαβή του πρέπει να ακολουθήσω κάποιους κανόνες. Και συγκεκριμένα:

  1. Να δημιουργήσετε link για το blog από το οποίο παραλάβατε το βραβείο αυτό √
  2. Να το τοποθετήσετε το βραβείο στο Post σας √
  3. Να δώσετε με την σειρά σας το βραβείο αυτό σε 5blogs με λιγότερους από 200 followers √
  4. Να ειδοποιήσετε τα 5 blogs που επιλέξατε για το βραβείο √  
Στην συνέχεια πρέπει να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις:
  1. Τι σου αρέσει να φοράς πιο συχνά; Επειδή είμαι κλασσικός τύπος προτιμώ τα Jeans
  2. Τι διασκέδασες πιο πολύ; Σχολείο ή Πανεπιστήμιο; Τα φοιτητικά χρόνια. Τόσο πολύ οπυ συνεχίζω για ακόμα ένα πτυχίο στο ΕΑΠ
  3. Αγαπημένο Βιβλίο. Πολλά... Από αυτά που διάβασα πιο πρόσφατα ξεχωρίζω "Το νησί κάτω από την θάλασσα" της Ιζαμπέλ Αλιέντε
  4. Ένα πράγμα το οποίο φοβάσαι; Την ηλιθιότητα των ανθρώπων. Ξέρω ότι ακούγεται λίγο ρατσιστικό αλλά χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο, ειλικρινά πιστεύω ότι η ηλιθιότητα είναι επικίνδυνα αήττητη και πολλοί είναι οι ηλίθιοι που ευθύνονται για τις πλέον δυσάρεστες καταστάσεις.Φοβάμαι ακόμα κι εγώ μην κάνω κάτι ηλίθιο και βλάψω κάποιον άλλο από καθαρή βλακεία.
  5. Τι σε οδήγησε στο blogging; Η ανάγκη να μοιραστώ με άλλους ανθρώπους απόψεις, ιδέες και εμπειρίες.
  6. Αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ; Το κραγιόν. Έχω άπειρα.. Ενώ σε ώρα ανάγκης μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για ρουζ και ενίοτε και για σκιά...
  7. Η πιο τρυφερή ανάμνηση;  Η γέννηση των ανιψιών μου κάθε μια και μια ξεχωριστή στιγμή
  8. Τι προτιμάς; Ελαφρύ ή "βαρύ" μακιγιάζ; Ελαφρύ. Αφενός, μισώ την αίσθηση ότι έχω στο πρόσωπο μου μια μάσκα από μακιγιάζ αφετέρου αν χρειαστεί να συνεχίσεις την μέρα σου μετά το γραφείο  είναι πιο εύκολο να μετατρέψεις ένα ελαφρύ μακιγιάζ σε βραδινό με ένα αι λάινερ ή ένα έντονο κραγιόν.
  9. Ένα πράγμα που σου αρέσει να κάνεις περισσότερο; Λατρεύω όλα τα ξένα tvseries εκτός των τουρκικών. Αυτό το διάστημα έχω κολλήσει με το Fringe, το True Blood και το Glee, ενώ όταν είμαι μόνη στο σπίτι βλέπω E Entertainment και Tvseries όπως τα "κορίτσια στην έπαυλη του Play boy", την Kendra και τις Kardashians. Το έχω κάψει, το ξέρω αλλά είναι δύσκολο να ξεκολλήσω πλέον.
  10. Καμία Φοβία; Ότι θα μου κλέψουν το αυτοκίνητο! Βάζω και βγάζω τον συναγερμό 1- φορές πριν απομακρυνθώ από εκεί που το πάρκαρα.
  11. Κραγιόν ή Lipgloss; Κραγιόν ασυζητητί! Τα λατρεύω!
Κι αφού απάντησα στις ερωτήσεις θα ήθελα με την σειρά μου να δώσω αυτό το βραβείο στα ακόλουθα Blogs:

2 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...