ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Η τιμή ενός προϊόντος δεν καθορίζει και την αξία του. Η τιμολόγηση ενός προϊόντος περιλαμβάνει πολλές διαδικασίες μάρκετινγκ, που πέραν από 1-2 κοπέλες που ενδεχομένως να τις ενδιαφέρει η ανάλυση τους, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις αναπτύξω εδώ. Μια οικονομικότερη κρέμα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια ακριβότερη, εκτός ίσως από κάποια δευτερεύοντα χαρακτηριστικά όπως η συσκευασία και η διαφήμιση ή η θέση στο ράφι. Ποιος λοιπόν μπορεί να είναι ο αποδοτικότερος τρόπος επιλογής μιας κρέμας προσώπου για παράδειγμα, αν δεν είναι η τιμή της και το άρωμα της, η συσκευασία της, η γνώμη της φίλης κτλ; Παρακάτω θα βρείτε ένα πίνακα για να σας βοηθήσει στην επιλογή σας, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας. Ένας πίνακας για να επιλέγετε τα προϊόντα περιποίησης προσώπου με βάση τα τέσσερα βασικά προβλήματα που μας απασχολούν λίγο πολύ όλες:

Dry SkinAcneWrinklesOily Skin
These ingredients will help the skin attract and retain moisture.These ingredients will kill bacteria, remove dead skin cells and reduce inflammation.These ingredients will reduce sun damage, promote collagen production and exfoliate the skin.These ingredients will exfoliate skin, hydrate and reduce swelling.
CeramidesBenzoyl peroxideAlpha-hydroxy acidsSalicylic acid
DimethiconeSalicylic acidSalicylic acidGlycolic acid
GlycerinAlpha hydroxy acidsHyaluronic acidLactic acid
Hyaluronic acidSulfurAcai oilWitch hazel
LanolinAlpha-lipoic acid
Mineral oilGreen tea extract
Petroleum jellyRetinol
Vitamin C
CoEnzyme Q-10 (CoQ-10)
Caffeine

πηγή: http://www.learnvest.com




2 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...