ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ:L'OREAL EXCELLENCE creme

Πέρασαν οι διακοπές και γυρίσαμε στα μέρη μας και στις συνήθειες μας. Το καλοκαίρι δεν θέλω να βάφω τα μαλλιά μου, από φόβο αφενός να μην ταλαιπωρήσω περαιτέρω της θάλασσας και του ήλιου αφεταίρου γιατί το χρώμα  "ανοίγει" και διαφοροποιείται, επομένως ποιος ο λόγος να τα βάψεις αφού σε λίγες μέρες με την θάλασσα και τον ήλιο θα βγει ένα άλλο χρώμα; Καλύτερα να ασχολούμαστε με την ενυδάτωση των μαλλιών και την περιποίηση τους εντατικότερα παρά να τα κουράζουμε περισσότερο με βαφές. Τώρα που επέστρεψα όμως.θέλησα να τα ανανεώσω, γιατί "ου γαρ έρχεται μόνο" και οι άσπρες τριχούλες με χαιρετούσαν από την κορυφή του κεφαλιού μου. Για την βαφή τους διάλεξα την βαφή μαλλιών :L'OREAL EXCELLENCE creme. Μια κρέμα βαφή Τριπλής Προστασίας όπως διατείνεται ότι είναι μιας και προστατεύει τα μαλλία μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή τους.
Στην συσκευασία θα βρείτε ένα προστατευτικό serum που χρησιμοποιείται πριν την βαφή στα ταλαιπωρημένα σημεία και κυρίως στις άκρες σε στεγνά και άλουστα μαλλιά. Έτσι κι εγώ έκανα ελαφρύ μασάζ στις άκρες και ΟΧΙ στις ρίζες όπως με συμβούλευε το φυλλάδιο με τις οδηγίες. Όσο ετοίμαζα το μίγμα της βαφής άφηνα το serum Να δράσει. Φόρεσα τα γάντια και ετοίμασα τη βαφή. Έπειτα την άπλωσα χρησιμοποιώντας το κλασσικό απλικατέρ και όχι αυτό με την χτένα το οποίο περιέχεται στην συσκευασία. Για το απλικατέρ με τη χτένα έχω να πω μόνο ότι ενώ σαν ιδέα είναι καταπληκτική η υλοποίηση της είναι EPIC FAIL! όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μα ποτέ δεν πέτυχα να βάψω σωστά τα μαλλιά μου. Ακόμα και παλαιότερα που δεν είχα άσπρες τρίχες. Δεν είναι καθόλου εύκολο στην χρήση ενώ δεν χρησιμοποιείται σωστά και αποδοτικά όλη η βαφή. Μπορεί να φταίει που τα μαλλιά μου είναι μακριά. Δεν ξέρω. Ίσως σε πιο κοντά να πετυχαίνει. Άλλωστε έχει ειδική σημείωση στο έντυπο με τις οδηγίες που αναφέρει ότι αν τα μαλλιά σας είναι πολύ μακριά ή σγουρά, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε το απλό απλικατέρ.
Αφού περίμενα ευλαβικά να δράσει η βαφή λούστηκα χρησιμοποιώντας και  την κρέμα περιποίησης με Cermaide-Proteine.


Σαν μόνιμη βαφή για οικιακή χρήση όπως μ' αρέσει να τις λέω, είναι αρκετά καλή. Και το αποτέλεσμα της ικανοποιητικό. Προσφέρει όντως τέλεια κάλυψη στα λευκά. Έστω κι αν δεν έχω πολλά. .. ακόμα...Επίσης, είναι πολύ "προστατευτική" με τα μαλλιά σας σε όλα τα στάδια της βαφής. Τα μαλλιά μου είναι πολύ απαλά, σαν να μην έχουν υποστεί επεξεργασία βαφής. Αν και, πάντα μετά από βαφή για τα επόμενα λουσίματα, χρησιμοποιώ μάσκα μαλλιών, για να προσφέρω στα μαλλιά μου την καλύτερη δυνατή ενυδάτωση. Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένη. 

Extra Tip: Για να βγάλετε τα υπολείμματα βαφής από το μέτωπο και τους κροτάφους (και όπου αλλού έχετε λερωθεί) χρησιμοποιήστε baby oil gel ή βαζελίνη!!!

Μέχρι το επόμενο Post... Φιλάκια!!!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...