TIPS ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Εντάξει, το εμπεδώσαμε. Γυρίσαμε από τις διακοπές, τα σχολεία ανοίξανε, επιστρέψαμε στις δουλειές μας. Και τώρα; Μερικές συμβουλές για να περιποιηθούμε τους εαυτούς μας μετά τις διακοπές. Το δέρμα μας έχει αφυδατωθεί, τα μαλλιά μας έχουν ταλαιπωρηθεί από το αλάτι, τον ήλιο και το χλώριο της πισίνας. Σας έχω μερικά Tips Ομορφιάς για την περιποίηση μας:

Μάσκα Μαλλιών: Ελαιόλαδο το αγαπημένο. Μην φοβηθείτε να το απλώσετε τούφα τούφα σε όλα τα μαλλιά. Αν έχετε ανοιχτά μαλλιά και ταλαιπωρήστε με πιτυρίδα, αναμίξτε με λίγο λεμόνι. Αν έχετε σκούρα μαλλιά με τάση για λιπαρότητα προσθέστε λίγες σταγόνες μηλόξυδο. Τυλίξτε τα με πλαστική μεμβράνη ή αν έχετε ένα σκουφάκι και τυλίξτε τα με μια ζεστή πετσέτα.Αφήστε τα για 20' περίπου. Λουστείτε με το αγαπημένο σας σαμπουάν κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο κρανίο για να τονώσετε την κυκλοφορία.
Περιποίηση σώματος: Απλώστε ένα body butter λίγο πριν κοιμηθείτε ή ιδανικά αμέσως μετά το μπάνιο βάλτε Baby oil σε μορφή gel!! Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στους αγκώνες. Τρίψτε με την λεμονόκουπα τους αγκώνες σας και απλώστε Baby oil ή ένα body butter. Για της σκασμένες και τραχιές φτέρνες αλέστε λίγο ρύζι μέχρι να γίνει σαν πούδρα, προσθέστε λίγο μέλι, λάδι και αρκετό μηλόξυδο. Απλώστε το μείγμα στην φτέρνα, περιμένετε για 20' λεπτά και κάντε απαλό μασάζ.
Επίσης, ΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ!!! Είναι σημαντικό για να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας να φροντίσουμε τον εαυτό μας με το πιο δραστικό φάρμακο. Τον ύπνο. Αν μπορείτε, προσφέρετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια του μεσημεριανού ύπνου. Έστω κι αν είναι μόνο για τα σαββατοκύριακα.Είναι Θαυματουργό!!!
Περιποίηση προσώπου: Φτιάξτε μια μάσκα ομορφιάς DIY . Θα σας πρότεινα με Γάλα μαγνησίας και μέλι. Αλλά μπορείτε να φτιάξετε και με ελαιόλαδο, λεμόνι και ζάχαρη για να απομακρύνετε τις μαύρες κηλίδες. Για τα μάτια σας μπορείτε να πολεμήσετε τις σακούλες με φακελάκια μαύρου  τσαγιού ή φέτες πατάτες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...