3 Αγαπημένα προϊόντα για τα νύχια μας


Ήθελα πολύ να γράψω δυο λογάκια για τρία οικονομικά προϊόντα για τα νύχια μας. Τρία ενδεχομένως  παρεξηγημένα προϊόντα. Και λέω παρεξηγημένα γιατί πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι τα φθηνά προϊόντα είναι κατά πάσα πιθανότητα και κακής ποιότητας προϊόντα. Η κουβέντα μπορεί να συνεχιστεί επί μακρόθεν προκειμένου να αποδείξω το λάθος της συγκεκριμένης άποψης. Όλα είναι θέμα Marketing. Ενώ μπορεί να βρει κανείς μικρούς θησαυρούς σε πολύ οικονομικές τιμές.

Πρώτο Αγαπημένο Ασετόν είναι από την εταιρεία Cien. Το Cien Nail Polish Remover μου το αγόρασε η μαμά μου από το Lidl. κι έτσι δεν γνωρίζω την τιμή του, μπορώ να πω όμως με σιγουριά ότι δεν είναι ακριβό, όπως και οι περισσότερες μάρκες του Lidl.  Αυτό που κάνει ιδιαίτερο και πολύ αγαπητό αυτό το προϊόν είναι η συσκευασία του. Έχει μια ειδική αντλία σαν τα επαγγελματικά δοχεία για ασετόν που σου επιτρέπει να παίρνεις μόνο την απαραίτητη ποσότητα που χρειάζεσαι και να μην χύνεται περισσότερο προϊόν. Αν βάλεις και ότι με την ανατροπή υπάρχουν και ατυχήματα, όπως πχ να σου πέσει ασετόν στα ρούχα και να τα καταστρέψεις, τότε ομολογώ ότι το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου ασετόν ever! Επίσης, αν κάποια δεν της αρέσει το προϊόν σαν προϊόν μπορεί όταν τελειώσει να κρατήσει την συσκευασία και να την ξαναγεμίσει με το αγαπημένο της ασετόν αυτή την φορά.. Σαν ασετόν είναι συνηθισμένο και απλό, και ίσως κάποιες να ήθελαν κάτι που να μην έχει ασετόν ή να έχει ειδικά έλαια κτλ. Αλλά η συσκευασία είναι απίστευτη πραγματικά και πολύ πολύ βολική.
Άλλο ένα προϊόν που γοήτευσε ιδιαίτερα η πρακτικότητα του είναι αυτά εδώ τα Nail Polish Remover Pads από την LA COLORS τα οποία παρήγγειλα από το www.cherryculture.com με μόνο 1,5$ ή ίσως και λιγότερο καθώς είχε προσφορά -20% σε όλα τα είδη. Το υπέροχο με το συγκεκριμένο είναι ότι περιέχει 32 λεπτά pads εμποτισμένα με ειδικά έλαια αποχρωματισμού των νυχιών και σε πολλά αρώματα ( το συγκεκριμένο είναι με άρωμα σταφύλι). Αρκεί μόνο ένα λεπτό Pad για να ξεβάψετε μέχρι και 10 νύχια αν είναι ανοιχτόχρωμο το βερνίκι που φοράτε ή μέχρι και 3-4 όχι παραπάνω όμως για να ξεβάψετε ένα πιο σκούρο βερνίκι. Είναι ιδανικά για τα ταξίδια σας , την τσάντα σας ή και το γραφείο σας, σε περίπτωση που χαλάσει το μανικιούρ και θέλετε να τα ξεβάψετε όλα είτε ακόμα αν σε περίπτωση μικρού ατυχήματος θέλετε να ξεβάψετε μόνο ένα νύχι για να το ξαναπεράσετε με βερνίκι.

Τρίτο πολυαγαπημένο προϊόν για τα νύχια είναι ένα μικρό Balm από τα Jumbo με Aloe Vera και είναι πραγματικά θαυματουργό για τις παρανυχίδες και τα πετσάκια.. κοστίζει μόλις 1,5€ και διαρκεί αρκετό καιρό. Να φανταστείτε το χρησιμοποιώ τους τελευταίους 2 μήνες σχεδόν καθημερινά. Αλλά αρκεί μια μικρή ποσότητα για να περάσετε με ελαφρύ μασάζ πάνω από τα νύχια σας. Η Aloe Vera λειτουργεί πραγματικά σαν βάλσαμο για τα σκληρά πετσάκια γύρω από τα νύχια αλλά και για τις παρανυχίδες. Βέβαια ομολογώ πως δεν το έχω δοκιμάσει στα νύχια των ποδιών μου ακόμη αλλά είμαι σίγουρη ότι κι  εκεί θα κάνει θαύματα. Το συγκεκριμένο θα είναι για πολύ καιρό το αγαπημένο μου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...