✽ BIC - Το Ελληνικό ✽

Σε απάντηση όσον θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα, κάποια προϊόντα είναι Ελληνικά και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Αυτό έχω να πω.
Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα τριχοφυΐας, ανήκω σε εκείνη την μερίδα των Ελληνίδων που δεν είμαστε μεν κατάξανθες Σκανδιναβές, αλλά δεν έχουμε και πολλές τρίχες, ούτε στο πρόσωπο ούτε στο σώμα. Έτσι, το πρόβλημα μου λυνόταν πάντα με ένα ξυραφάκι. Ομολογώ, ότι αναπολώντας τις παλιές εποχές που είχα πρωτοξεκινήσει να χρησιμοποιώ αυτό το μηχάνημα, τότε που έκλεβα ένα ξυραφάκι από τον μεγαλύτερο αδερφό μου και προσπαθούσα να απομακρύνω αυτές τις αντιαισθητικές τριχούλες από τα πόδια, το μόνο που κατάφερνα ήταν να γεμίζω κοψίματα στα πόδια με αυτό το απαίσιο τσούκσιμο που τις συνόδευε. Έκτοτε τα ξυραφάκια εξελίχθηκαν, εγώ σταμάτησα να "δανείζομαι" τα ανδρικά Gillette του αδερφού μου , σιγά σιγά μπήκαν και τα γυναικεία στον χορό και εγώ έμαθα να ξυρίζομαι χωρίς να γεμίζω πληγές!!!
Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου η γυναικεία σειρά της BIC , η "Soleil Bella". Είναι από τα πλέον εξελιγμένα ξυραφάκια που κυκλοφορούν σε επίπεδο "μιας χρήσης". Εεε , εντάξει δεν θα το χρησιμοποιήσεις μια φορά, ίσως 4-5 μέχρι να το πετάξεις. Έχει 4 λεπίδες και πολύ εύκαμπτη κεφαλή για να ακολουθεί καλύτερα το σχήμα του ποδιού μας. Ενθουσιάστηκα δε ακόμα περισσότερο γιατί τα ξυραφάκια BIC κατασκευάζονται στην Ελλάδα!!!. I ♥ BIC λοιπόν!!! Αν πάλι θέλετε να είστε σίγουρες για την πιο smooth αίσθηση στο δέρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shave Gel της Silk Beauty σειράς της Oriflame με πρωτεΐνεςκαι μεταξιού και ορχιδέα, με το πιο υπέροχο άρωμα που έχω μυρίσει EVER!!

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Το ξυραφάκι που χρησιμοποιώ τα τελευταία 6-7 χρόνια είναι το μπλε Venus της Gillete (μάλλον όχι ελληνικό, αλλά με έχει βολέψει πάρα πολύ!), το gel ξυρίσματος της Oriflame πάντως πράγματι μυρίζει ωραία & είναι και αρκετά οικονομικό! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι το Gillete είναι πολύ ωραίο και εγώ τα χρησιμοποιούσα χρόνια, από το πρώτο πρώτο που είχε βγει θυμάμαι με την πιο πλατιά λαβή του. Το gel ξυρίσματος με έχει τρελάνει και έχω πάρει και την κρέμα σώματος από την ίδια σειρά. Υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...