ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟ Edit Your Life - ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Ο Ιούλιος πέρασε γρήγορα και τολμώ να πω ότι για μένα ήταν ένας υπέροχος μήνας. Όλες οι ταλαιπωρίες των προηγούμενων μηνών αποτελούν πια παρελθόν μιας και για μένα ο Ιούλιος ήταν μήνας ξεκούρασης. Και το καλύτερο; Ακολουθεί ο Αύγουστος. Αυτές είναι οι αναρτήσεις που ξεχώρισα τον Ιούλιο του 2016 από τις συντάκτριες και Guest bloggers του Edit Your Life magazine.
Best of Edityourlife July2016

Τον μήνα που φεύγει λοιπόν ξεχώρισα τα εξής άρθρα από το Edit your Life που ελπίζω να σας αρέσουν:

Από την Βίλλυ ξεχώρισα δύο άρθρα. Τις συμβουλές της για την διατροφή των διακοπών και πως να μην πάρουμε κιλά στις διακοπές και το άρθρο της για το πως να καταπολεμήσουμε τα εγκαύματα από τον ήλιο .... μακριά από μας, αλλά για καλό και για κακό σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται σε αυτήν την περίπτωση.

Η Ελευθερία μοιράστηκε μαζί μας την καλοκαιρινή παλέτα των blog Και μας έδειξε ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς για αυτό το καλοκαίρι. Η Δέσποινα μας έδειξε 5 + 2 Blog directories που θα βοηθήσουν να φτιάξεις backlinks. 

Η Τζίνα για άλλη μια φορά μεγαλούργησε με την συνταγή για δροσερή Τάρτα λεμονιού και μας άναψε φωτιές.

Η Guest Blogger ήταν η Μαρία από το ιστολόγιο A secret diary of a girlicious και μας έδωσε συμβουλές για το πως να φορέσουμε τις κοραλλί αποχρώσεις. Δεδομένου ότι λατρεύω αυτό το χρώμα δεν θα μπορούσα να το παραλείψω.

Αυτά τα άρθρα ξεχώρισα τον Ιούλιο, εσείς έχετε διαβάσει κάποιο από αυτά;  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...