CND Flirtation Giveaway

Πριν λίγες μέρες σου μίλησα για τη νέα σειρά flirtation της CND Vinylux Weekly polish. Ήρθε η ώρα να σου κάνω ένα δώρο. Κι όχι ένα αλλά τέσσερα διαφορετικά σετ της νέας σειράς θα κληρωθούν στο ξεχωριστό αυτό Giveaway!!!
CND Flirtation Giveaway




Οι υποχρεωτικοί όροι είναι:

1. Να είστε εγγεγραμμένοι στο κανάλι μου

2. Να είστε εγγεγραμμένοι στο κανάλι της e-creative group

Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές αν ακολουθήσετε και τα επόμενα βήματα και συμμετέχετε στους προαιρετικούς όρους. Μπορείτε να ακολουθήσετε την E-creative group στο facebook, αλλά και την σελίδα μου για επιπλέον συμμετοχές. Μοιραστείτε το βίντεο του διαγωνισμού ή την φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook και κερδίστε επιπλέον συμμετοχές. Και μην ξεχνάτε όσοι έχετε Instagram μπορείτε να ακολουθήσετε και εκεί την ecreativegroup.

Απαραίτητη προϋπόθεση να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής.

CND Flirtation Giveaway 

Σχόλια με στοιχεία διαγωνιζόμενων που όμως δεν έχουν συμπληρώσει την φόρμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου (31-7-2016 στις 12 το βράδυ) και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν εδώ και στο facebook. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για Ελλάδα. Αν κάποια νικήτρια δεν απαντήσει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα βγει νέα νικήτρια.


Διάβασε επίσης:

1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...