Review: olive & herbs micellar cleansing water της Yellow Rose

Στην τελευταία μου εξόρμηση στην Beauty Greece έκθεση, αγόρασα το νέο νεράκι της Yellow Rose, το olive & herbs micellar cleansing water

olive & herbs micellar cleansing water


Με 94% φυσική σύνθεση αυτό το μαγικό μπουκαλάκι των 200ml ήρθε για να ταράξει λίγο τα νερά στο χώρο των micellar νερών. Είναι εξαιρετικά απαλό και ιδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Καθαρίζει αποτελεσματικά το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη και περιέχει εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα, γεγονός που με παραξένεψε αφού περίμενα λόγω της ελιάς να έχει ένα θέμα. Η ελιά άλλωστε φημίζεται για τις αλλεργίες που προκαλεί σε πολλούς από εμάς. Είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από χρήστες φακών επαφής. 

Περιέχει ειδικά μικκύλια απαλού καθαρισμού , αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα φύλλων ελιάς και λευκού τσαγιού, απαλυντικά εκχυλίσματα ευφρασίας και καλέντουλας (άρα κάνει και για δέρματα με ακμή), εκχύλισμα αγγουριού για ενυδάτωση, αλλαντοίνη και πανθενόλη. Είναι κατά την γνώμη μου ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας και μπορεί άνετα να συγκριθεί με τον πρώτο των πρώτων το Bioderma, όσον αφορά την απόδοση. Αν χάνει κάπου θα έλεγα είναι στην τιμή, αλλά πρόκειται για επαγγελματικό προϊόν και εξαιρετικά δυσεύρετο. Θα το βρείτε στο Academia Fresh στην Ακαδημίας και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και ινστιτούτα αισθητικής. 



Διάβασε επίσης:

1 σχόλιο:

  1. δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για τα προϊόντα της yellow rose, παρά μόνο για τις τσιμπημένες τμές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...