L'oreal Magic Retouch Instant root concealer

Είναι αυτές οι μέρες που δεν έχεις προλάβει να ανανεώσεις την βαφή σου και έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι λευκές τρίχες. Και όταν βιάζεσαι να πας κάπου και δεν προλαβαίνεις να τα βάψεις. Ή απλά έχεις αποφασίσει να μην τα βάψεις για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους. Για σένα λοιπόν βγήκε το L'oreal Magic Retouch.L'oreal Magic Retouch



Πρόκειται για σπρέυ που επιτρέπει την καλύτερη στόχευση του προϊόντος στις ρίζες. Το ψεκάζω από απόσταση περίπου 10 εκ. και περιμένω λίγο να στεγνώσει. Έχει δροσερή αίσθηση όπως το ξεκάζετε. Η απόχρωση που διάλεξα είναι η Light Blonde (ήταν η μόνη που είχε απομείνει στο zampple να επιλέξω) και κυκλοφορούν άλλες 4 αποχρώσεις. 


Σκοπός του συγκεκριμένου προϊόντος είναι να καλύψει τα λευκά, πράγμα που κάνει με αρκετά αποτελεσματικό τρόπο. Μπορείτε να δείτε άλλωστε ότι μέχρι ενός σημείου έχει καλύψει και τα καστανά μου μαλλιά ίσως σε αυτό να βοηθούσε καλύτερα η απόχρωση dark blonde. Αυτό που ίσως με ενόχλησε στο συγκεκριμένο προϊόν είναι η αίσθηση που αφήνει στα μαλλιά μετά την χρήση του. Θα το χρησιμοποιούσα μόνο σαν λύση έκτακτης ανάγκης, γιατί πιστεύω ότι ξηραίνει τις ρίζες, και νιώθω σαν να έχω τρίψει τα μαλλιά μου με λάστιχο και πολύ γρήγορα τα νιώθω να "βαραίνουν" και θέλω να τρέξω να λουστώ. Είναι όμως μια γρήγορη λύση σε περίπτωση που δεν έχω προλάβει να βάψω τα μαλλιά μου. Η ποσότητα του 75ml είναι αρκετή για 30 περίπου χρήσεις και κοστίζει €9,99 (λίγο ακριβό για μένα).

L'oreal Magic Retouch



Advertisement

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...