REVIEW: PANTHENOL EXTRA SUNCARE από τη Medisei

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχω ξεκινήσει τα καλοκαιρινά μου μπάνια από νωρίς κι έτσι μου δόθηκε και η ευκαιρία να δοκιμάσω πολλά αντηλιακά προϊόντα στις θαλασσινές μου εξορμήσεις. Σήμερα θα σου μιλήσω για τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας και ενυδάτωσης της  Panthenol Extra από τη Medisei.

PANTHENOL EXTRA SUNCARE


θα ξεκινήσω πρώτα από αυτό που ξεχώρισα, το αντηλιακό προσώπου Sun Care diaphanous 50spf. Ειλικρινά είναι από τα πιο ιδιαίτερα αντηλιακά που έχω δοκιμάσει. Έχει μορφή gel και μοιάζει με σιλικόνη. Είναι πολύ ελαφριά στο πρόσωπο μου και έχει βελούδινο τελείωμα. 

Δεύτερο χρησιμοποίησα το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος MEDISEI Panthenol Extra Promo Sun Care Body Milk SPF30 150ml. Έχει σύνθεση για υψηλή αντηλιακή προστασία UVA και UVB, με φίλτρα ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα. Περιέχει επιπλέον Βιταμίνη Ε για προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες, Panthenol, Aloe Vera, Shea Butter και Hyaluronic Acid που προσφέρουν στην επιδερμίδα του σώματος βαθιά ενυδάτωση,θρέψη και ανάπλαση. Καλό είναι να την απλώνεται 20 λεπτά πριν πάτε στην παραλία γιατί θέλει λίγο χρόνο να απορροφηθεί και φυσικά να ανανεώνετε το αντηλιακό σας συχνά.

Το Panthenol Aloe Vera & Panthenol Gel 150ml είναι ενυδατικό και μαλακτικό ζελέ για χρήση σε όλο το σώμα που προσφέρει ένα διάφανο χάδι δροσιάς. Είναι ιδανικό για μετά την έκθεση στον ήλιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Είναι πολύ δροσιστική και δεν χρειάζεστε πολύ ποσότητα για να ενυδατώσετε το σώμα σας. Απορροφάται σχετικά γρήγορα και μυρίζει υπέροχα.
Το αντηλιακό σώματος και την aloe vera μπορείτε να την βρείτε σε πακέτο προσφοράς μαζί με νεράκι για το πρόσωπο της Medisei , στα 15,40€ εδώ



Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...