Essence 2 in 1 Hand & nail balm



Μια κρέμα χεριών που πιθανότατα να την είδατε και στα Αγαπημένα μου του μήνα, είναι το 2 in 1 Hand & nail balm από την Essence. Πρόκειται για ένα balm χεριών με πολύ ευχάριστη και δροσερή μυρωδιά. Περιέχει γιαούρτι και ασβέστιο, ιδανικά συστατικά για την ενυδάτωση των χεριών σας. Υπόσχεται τα πετσάκια σας να φαίνονται περιποιημένα και τα νύχια δυνατά. Είναι στα 75Ml σε μια παιχνιδιάρικη συσκευασία σωληναρίου και πολύ οικονομική.

Την έχω μονίμως στο γραφείο και την χρησιμοποιώ κάθε φορά που αισθάνομαι ότι χρειάζονται ενυδάτωση τα χέρια μου, κυρίως αφότου τα έχω πλύνει κυρίως. Είναι μια καλή ενυδατική κρέμα χεριών που απορροφάται πολύ γρήγορα και έχει πολύ ευχάριστο άρωμα (μου θυμίζει τσιχλόφουσκα). Έχω προσέξει ότι όντως βοηθάει στα πετσάκια και στα νύχια καθώς τον τελευταίο καιρό τα πετσάκια είναι λιγότερα και τα σπασμένα νύχια δεν με έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα.

Αλλά πιστεύω ότι είναι περισσότερο κρέμα και λιγότερο βάλσαμο (balm). Δεν θεωρώ ότι ενυδατώνει σε βάθος, όπως θα περίμενα από ένα balm. Ίσως να έχω πολύ υψηλές προσδοκίες αλλά θα ήθελα να αισθάνομαι την ενυδάτωση από ένα balm ακόμα και μετά από ώρες. Με την συγκεκριμένη δεν ισχύει αυτό. Μπορεί να την βάλω 2 και 3 φορές σε μια μέρα, κάτι που με άλλες δεν χρειαζόταν. Με αυτήν υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι ότι την χρειάζομαι κάθε φορά που θα πλύνω τα χέρια μου.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
AQUA (WATER), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID, DIMETHICONE, CERA ALBA (BEESWAX), ISOPROPYL MYRISTATE, PROPYLENE GLYCOL, YOGURT POWDER, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PETROLATUM, CETEARETH-20, POLYACRYLIC ACID, CALCIUM CHLORIDE DIHYDRATE, PEG-8, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, ASCORBIC ACID, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BUTHYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL.

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...