Ανοιξιάτικο Giveaway - The KM Projects (ΕΚΛΕΙΣΕ)


Καλωσορίζω την Άνοιξη με ένα Giveaway! Η παλέττα Brights της ELF Με 32 "ανοιξιάτικες" σκιές και ένα Plumping Lip Glaze (Lip gloss που "μεγαλώνει" τα χείλη) στην απόχρωση Wink Pink, περιμένουν μια τυχερή νικήτρια.

Οι όροι συμμετοχής είναι απλοί. Αρκεί να είστε μέλη του blog μου μέσω google+ ή GFC ή Bloglovin και να αφήσετε το όνομα σας και το email σας. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές αν ακολουθήσετε και τα επόμενα βήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής. Σχόλια με στοιχεία διαγωνιζόμενων που όμως δεν έχουν συμπληρώσει την φόρμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Μαρτίου και η νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ και στο facebook. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για Ελλάδα και Κύπρο. Αν η νικήτρια δεν απαντήσει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα βγει νέα νικήτρια.

Καλή επιτυχία σε όλες!!!!!

Ανοιξιάτικο Giveaway - The KM Projects

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...