Review: Casting Creme Gloss βαφή μαλλιών

Πρόσφατα πήρα από το Zampple την βαφή μαλλιών της L'oreal , 'Casting Creme Gloss' , στην απόχρωση 600, ξανθό σκούρο, ένα χρώμα που γενικά προτιμώ τον τελευταίο καιρό, απλά σε άλλες εταιρείες. Η νέα βαφή Casting Creme Gloss, περιέχει μια νέα σύνθεση με βασιλικό πολτό, και πάντα χωρίς αμμωνία, υπόσχονται ιδανική κάλυψη των λευκών μαλλιών και ιριδίζουσα λάμψη, καθώς δημιουργεί στα μαλλιά σας πλούσιο χρώμα με ζωντανά ρεφλέ για φυσικό αποτέλεσμα.

Η συσκευασία είναι πάρα πολύ όμορφη, σε παιχνιδιάρικη ροζ-φούξια απόχρωση και το κουτί περιέχει ένα σωληνάριο με την κρέμα βαφή, το οξειδωτικό γαλάκτωμα, μια κρέμα περιποίησης με βασιλικό πολτό και ένα ζευγάρι προστατευτικά γάντια.

Η εφαρμογή είναι πάρα πολύ εύκολη με το απλικατέρ και χρειάζεται γύρω στα 20 λεπτά αναμονής μέχρι να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με άφθονο νερό.

Κατά την άποψη μου δεν είναι τόσο καλή στην κάλυψη των λευκών. Χωρίς να έχω πολλά, 2 -3 τρίχες σε 2 σημεία στο κεφάλι, και πάλι δεν κατάφερε να τις καλύψει επαρκώς.Μπορεί η εφαρμογή της να ήταν πανεύκολη αλλά δυστυχώς εκ του αποτελέσματος δεν με ενθουσίασε σαν βαφή μαλλιών. Το χρώμα στα υπόλοιπα μαλλιά το βρίσκω ικανοποιητικά λαμπερό. Η κρέμα περιποίησης έχει πολύ ωραίο άρωμα και κάνει πολύ εύκολα τα μαλλιά μας απαλά, ενώ έχει αρκετή ποσότητα να το χρησιμοποιήσετε και στο επόμενο λούσιμο σας.

Η ετυμηγορία: Δεν νομίζω να την αγοράσω καθώς δεν μου πρόσφερε πλήρη κάλυψη των λευκών, παρόλο που δεν έχω τόσα πολλά, ενώ η τιμή της στα 9,99€ είναι ακριβή κατά την άποψη μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...