La Tentation de Nina Ricci


Μέσα στον Φεβρουάριο Κυκλοφόρησε ο Πειρασμός της Nina, και οφείλω να ομολογήσω ότι σαν άρωμα με εξέπληξε και με ξετρέλανε. Ένα άρωμα σαν macaroon, είναι το La Tentation de Nina. Ένα παραμυθένιο άρωμα, σε συλλεκτική συσκευασία, είναι το δημιούργημα της συνεργασίας μεταξύ της αλυσίδας Laduree και της Nina Ricci.

Ένα υπέροχο ροζ μήλο με ένα χρυσό ίχνος δαγκωματιάς είναι το μπουκάλι του και θα το βρείτε στα 50ml & 80ml. Το άρωμα είναι ταυτόχρονα δροσερό και λουλουδάτο, γλυκό και φρουτώδες. Ένα macaroon που περιέχει νότες από τριαντάφυλλο, respberry, Λεμόνι και αμύγδαλο.

Στην αρχή μυρίζεις τα φρουτένια αρώματα του Ιταλικού περγαμόντου, του γκρέιπφρουτ και του λεμονιού. Αμέσως όμως μετά ξεπηδάνε οι νότες από Raspberry, απόσταγμα τριαντάφυλλου, macarroon, σανδαλόξυλου, white musk και βανίλιας.


Με ξετρέλανε η παρουσίαση του που σε μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών, λες και είσαι μέσα σε εργοστάσιο με ροζ και χρυσά Macarroon.



Το πιο "γλυκό και παραμυθένιο" άρωμα της Nina Ricci είναι γεγονός και είναι σε συλλεκτική έκδοση. Αναζητήστε το!



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...