Review: L' Oreal's Miss Manga Mega Volume Mascara

 Την Miss Manga Mega Volume μάσκαρα της L'oreal την πήρα από το Zammple πριν περίπου ένα μήνα. Ήθελα πάρα πολύ να την δοκιμάσω γιατί με είχε εξιτάρει το κωνικό βουρτσάκι της. Επηρεασμένη από την μάσκαρα της Lancome, Doll Eyes που εχει παρόμοιο βουρτσάκι και την λατρεύω, ήταν μια καλή δικαιολογία να την αποκτήσω, παρόλο που δεν  είχα ανάγκη άλλη μια μάσκαρα για την ώρα.

Υπόσχεται όγκο, αλλά εγώ με την πρώτη εφαρμογή πρόσεξα ότι δίνει και πάρα πολύ μήκος, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα, που έχω πολύ μικρές βλεφαρίδες. Έχει σπαστό ραβδάκι που της δίνει την ευκαμψία που χρειάζεται για καλύτερη εφαρμογή στις βλεφαρίδες.

Με τον καιρό την λάτρεψα στην κυριολεξία. Την χρησιμοποιώ καθημερινά και με 2 στρώσεις έχω τον ογκο και το μήκος που επιθυμώ.

 

 Το κωνικό τρίχινο βουρτσάκι της γραπώνει τις βλεφαρίδες μου και εφαρμόζει το προϊόν σε όλο τους το μήκος. Όσο περισσότερες στρώσεις βάζω τόσο πιο έντονο το εφέ που δίνουν, ακόμα και στις δικές μου - όχι και τόσο προικισμένες- βλεφαρίδες. Έχει καλό κράτημα και οι βλεφαρίδες μου παραμένουν γυρισμένες για ώρες.


Θα την βρείτε γυρω στα 13€ με 14€ στα καταστήματα καλλυντικών.


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...