Η παλέττα Poptastic από την MUA (+ swatches)


Τώρα που ήρθε η Άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν...

Μια πολύ όμορφη και οικονομική παλέτα με 12 πολύ POP σκιές από την MUA. Μιλάω φυσικά για την Poptastic. Έχει 12 σκιές σε έντονα χρώματα, ιδανική για την Άνοιξη και το καλοκαίρι. Μεγάλη ποικιλία από έντονα δυναμικά μπλε και 2 πολύ φωτεινά ροζ, ενώ δεν λείπουν και οι μωβ αποχρώσεις που τόσο πολύ ξέρετε ότι μου αρέσουν. Επίσης, έχει και 2 αποχρώσεις του κίτρινου, μια πιο απαλή και μια πιο έντονη, θα έλεγα προς το μουσταρδί. Σίγουρα είναι μια συλλογή από σκιές που σκοπό έχουν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να τονίσουν τα μάτια σας, για αυτό άλλωστε και την ονομάσανε Poptastic.

Η συσκευασία είναι η κλασσική της MUA με 12 κυκλικές σκιές. Έχει ένα μεγάλο πινέλο με σφουγγαράκια. Είναι πολύ καλή ακόμα και για ταξίδια, αν και προσωπικά θα ήθελα να είχε και καθρέφτη, που είναι θα έλεγα ένα μείον, ωστόσο το διαφανές καπάκι βοηθάει στο να βλέπεις τις σκιές και να μπορείς πιο εύκολα να επιλέξεις αν θες να την χρησιμοποιήσεις, χωρίς να ανοιγοκλείνεις μάταια όλες τις παλέτες τις συλλογής σου.

Οι σκιές είναι shimmer (όχι πολύ έντονα) και ματ και έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση. Γενικά οι shimmer σκιές της παλέτας δεν μπορώ να πω ότι είναι τόσο έντονες στα βλέφαρα, έτσι είναι ιδανικές ακόμα και για αυτές που τρομάζουν στην λέξη και μόνο Shimmer. Σίγουρα ΔΕΝ κάνει για όσες αγαπάτε τις ματ σκιές, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι τόσο έντονο το shimmer στις συγκεκριμένες για να την "αποκηρύξετε" κιόλας. Από θέμα υφής κάποιες είναι πιο κρεμώδεις, ενώ άλλες είναι πιο πουδρένιες και ξηρές και θα πρέπει να τινάξετε το πινελάκι σας πριν τις βάλετε για να αποφύγετε τυχόν ζημιές. Αναμιγνύονται πολύ εύκολα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες σκιές για να δώσετε βάθος στο μακιγιάζ σας. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι όλες οι σκιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξηρές ή με βρεγμένο πινέλο για περισσότερη ένταση. Προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα Primer όπως και να θέλω μετά να τις απλώσω για να πετύχω ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια.

Γενικά είναι μια πάρα πολύ καλή παλέτα για τις πιο "τολμηρές" του μακιγιάζ και το γεγονός ότι μπορείτε να την αγοράσετε μόνο με 4 λίρες την κάνει ακόμα πιο θελκτική στα μάτια μας.

Θα την βρείτε στο www.muastore.co.uk , αρκεί να μην έχει εξαντληθεί γιατί πολλές παλέτες τους τώρα τελευταία εξαντλούνται γρήγορα, λόγω των πολύ συχνών προσφορών. Εγώ την είχα αγοράσει πέρυσι και από την Άνοιξη κιόλας την είχα λατρέψει.

Εδώ μπορείτε να δείτε και ένα βίντεο που είχα κάνει και την είχα χρησιμοποιήσει :



Εσείς είστε αρκετά τολμηρές με τις σκιές σας ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...