Exelia event Σάββατο 8 Μαρτίου - Ημέρα της Γυναίκας


EXELIA Εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας
1000 ακόμα χαμόγελα, 1000 ακόμα ενημερωμένες γυναίκες

Χαρίζοντας Χαμόγελα στο EXELIA Photobooth.

Περισσότερες από 1000 γυναίκες ενημερώθηκαν σχετικά με την πρόληψη τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών, στη γιορτή που διοργανώθηκε από την ελληνική σειρά καλλυντικών EXELIA, το Σάββατο 8 Μαρτίου στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

Οι περαστικοί που βρέθηκαν στην εκδήλωση φωτογραφήθηκαν στο EXELIA Photobooth, χαρίζοντας χαμόγελα για καλό σκοπό. Για κάθε χαμόγελο που χάρισαν, η EXELIA θα ενημερώσει προσωπικά στην επόμενη εκδήλωσή της μια ακόμη γυναίκα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, του σακχαρώδη διαβήτη και των διατροφικών διαταραχών. Αυτή τη φορά συγκεντρώθηκαν 1000 ακόμα χαμόγελα!

Στη γιορτή της EXELIA για την Ημέρα της Γυναίκας, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις μουσικές επιλογές της Αφροδίτης Σημίτη του JoinRadio, δοκίμασαν υγιεινούς ξηρούς καρπούς της ελληνικής εταιρείας Era Nuts και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το Άλμα Ζωής και την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ) σχετικά με τη σημασία της πρόληψης. 

The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...