Αγαπημένα Μαίου 2015


Ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα Μαίου και είναι πολλά. 
Ξεκινάω με προϊόντα περιποίησης και συγκεκριμένα ντεμακιγιάζ. Χρησιμοποίησα το micellaire νερό της Bioderma για ευαίσθητες επιδερμίδες. Γενικά αυτός ο μήνας με τον καιρό να πηγαίνει από τις ακραίες ζέστες στο πολύ κρύο έκανε την επιδερμίδα μου πιο ευαίσθητη. Για αυτό και επέλεξα προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.  
Επίσης, χρησιμοποίησα τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού της Apivita. Σου το είχα δείξει σε παλαιότερο haul και είχα μιλήσει αναλυτικά για αυτόν σε πρόσφατο review μου. Κράταγα μικρό καλάθι για τον συγκεκριμένο, αλλά είχαν δίκιο όσες τον εκθείαζαν. 
H ενυδατική που επέλεξα περισσότερο αυτό το μήνα ήταν από την BIOTEN η Skinergy break free Που πήρα από το Zampple. Σου έχω μιλήσει αναλυτικά για αυτή, όπως και για την ενυδατική κρέμα ματιών της Reviva labs που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και με έχει ενθουσιάσει. Είναι ιδανική για κάτω από μακιγιάζ και βοηθάει πολύ με τα πρηξιματάκια κάτω από τα μάτια. 
Για τα μαλλιά μου επέλεξα την ενυδατική μάσκα με οξέα φρούτων της ING, που μου έστειλε το Femme-fatale. Είναι ελαφριά και μυρίζει υπέροχα, white musk.  Ενώ για λαδάκι χρησιμοποίησα το Macadamia oil από την KATIVA Που πήρα από το beauty test box
Ένα base Και ένα top coat από την Essence έχω ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό . Είναι ότι καλύτερο στο είδος τους έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια. Η βάση για τα βερνίκια δημιουργεί ένα ημιματ τελείωμα δίνοντας έτσι την δυνατότητα στο βερνίκι να απλώνεται καλύτερα και να μένει περισσότερο, ενώ το top coat διατηρεί το μανικιούρ για περισσότερες μέρες. 

Από μακιγιάζ ήμουν διχασμένη. Τις ημέρες που ήθελα κάτι ελαφρύ χρησιμοποιούσα την BB της Maybelline Dream Pure BB cream με 2% σαλυκιλικό οξύ, ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες. Ελαφριά κάλυψη και μέση διάρκεια, όπως άλωστε και οι περισσότερες ΒΒ. Όταν ήθελα κάτι πιο βαρύ πήγαινα στo Estee Lauder Double wear foundation. Βαρύ , πολύ καλυπτικό και με πολύ καλή διάρκεια. Ιδανικό για δέρματα με προβλήματα όπως έντονα σημάδια ακμής, σπυράκια κτλ. 

Για primer χρησιμοποιούσα της Garnier το 5sec Perfect Blur. Μου θυμίζει οπλύ το pore filler αυτό το σιλικονούχο primer. Γενικά της ημέρες με πολύ υγρασία επιλέγω primer σιλικόνης. 

Για concealer χρησιμοποιούσα πολύ της Maybelline το 24H super stay στην απόχρωση medium. Αν και ως υφή μου άρεσε για κάτω από τα ματια θα προτιμούσα μια πιο ανοιχτή απόχρωση. Για να καλύψω όμως σπυράκια και άλλα σημάδια ήταν ότι έπρεπε. 

Χρησιμοποίησα πολύ την πούδρα της +Londessa - Golden Rose  από την κλασσική σειρά. στην απόχρωση Νο 58 και θυμήθηκα πάλι το ρουζ της Milani στην απόχρωση Luminoso. Ένα baked ρουζ σε κοραλί απόχρωση τόσο γλυκιά για το καλοκαίρι . Και το καλό με τα baked ρουζ είναι ότι δεν χρειάζονται highlighter. 

Επίσης χρησιμοποίησα σχεδόν καθημερινά το Easyliner for Eyes της Jordana στην απόχρωση Coffee bean. Είναι πολύ μαλακό και γράφει υπέροχα. Σε ένα ζεστό καφετί χρώμα, ενώ τα ευαίσθητα μάτια μου το δέχονται αδιαμαρτύρητα. 

Είμαι ιδαίτερα ευγνώμων για τον Μάιο και τις πολλές του συνεργασίες. Εγκαινίασα μια νέα στήλη στο blog μου όπου φιλοξενώ άλλες Bloggers. Ενώ επεκτείναμε και την συνεργασία με τα κορίτσια που διοργανώσαμε μαζί το 1o beauty & fashion Workshop στην Ελλάδα. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας και δημιουργήσαμε τις Bloggers In Action. Και σας υπόσχομαι ότι ετοιμάζουμε πολλά ακόμη workshops και events. 




Διάβασε επίσης:


  • 1ο Beauty & Fashion Workshop - Highlights & Vlog 


  • The KM Projects
    Not just another beauty blog



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    *ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
    Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
    Ευχαριστώ για την κατανόηση.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...