New Entry Wednesday: Kiten Beauty &Navi Ocular Patch


Για όλες εμάς που ταλαιπωρούμε καθημερινά τα μάτια μας, η ΚΙΤΕΝ BEAUTY μας έχει την λύση. Με το οφθαλμικό διάλυμα Υαλουρονικού οξέος, αλλά και τα περιοφθαλμικά επιθέματα Navi Ocular patch, η υγεία των ματιών μου νιώθω να είναι σε καλά χέρια.
Με 0,2% υαλουρονικό οξύ το οφθαλμικό διάλυμα Υαλουρονικού οξέος της ΚΙΤΕΝ BEAUTY, η ενυδάτωση των ματιών μας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Μετά από ατέλειωτες ώρες μπροστά από τον υπολογίστή νιώθω συχνά τα μάτια μου βαριά και κουρασμένα. Εννίοτε κοκκινίζουν από την κούραση, όμως μέχρι τώρα δίσταζα να δοκιμάσω κάποιο ειδικό διάλυμα. 





Η ΚΙΤΕΝ BEAUTY μου έστειλε να δοκιμάσω το οφθαλμικό της διάλυμα με υαλουρονικό οξύ. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και δεν περιέχουν συντηρητικά. Κάθε κουτί περιλαμβάνει 20Χ 0,5ml επανακλειόμενα φιαλίδια. 1-2 σταγόνες 2 η 3 φορές την ημέρα καταπραΰνουν τα κουρασμένα και κοκκινισμένα μάτια. Ενώ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ενώ φοράς φακούς επαφής. Επιπλέον, αν τα χρησιμοποιήσουμε λίγο πριν το μακιγιάζ εγγυώνται εντυπωσιακό βλέμμα που λάμπει.



Επιπλέον από την ίδια εταιρεία κυκλοφορεί και ένα προστατευτικό επίθεμα που ξεπρήζει και δρα αποσυμφορητικά στην περιοχή των ματιών. Πρόκειται για τα NAVI Ocular Patches. Ιδανικό για τα δικά μου συχνά πρηξιματάκια κάτω από τα μάτια, το χρησιμοποιώ το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθώ και αφού έχω καθαρίσει το πρόσωπο μου. Βάζω τα patches στα μάτια μου για περίπου 20'-30'. Όταν τα αφαιρώ τα μάτια είναι πολύ πιο ξεκούραστα, ενώ αν έχω ξυπνήσει με πρησμένα μάτια μετά από μια "δύσκολη" νύχτα, τα βάζω για λίγα λεπτά στο ψυγείο και τα χρησιμοποιώ το ενω πίνω τον καφέ μου. Βοηθάει στην αποσυμφόρηση και τα πρηξιματάκια μου εξαφανίζονται ακόμα πιο γρήγορα. 

Με τεχνολογία υδρογέλης με γρήγορη κρυογονική δράση, ανακουφίζουν από την αίσθηση καύσου, τον πόνο και τον ερεθισμό. Είναι κατάλληλα ακόμα και για μετεγχειρητική χρήση. Περιέχουν αλόη και πανθενόλη που προσθέτουν επουλωτική δράση, χαμομήλι που καταπραϋνει και καλέντουλα που έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση. 


Μάθετε περισσότερα στο www.theeyebeauty.com/


Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...