Good Buy Review Tuesday - Garnier 5sec Perfect Blur


Σου μίλησα για αυτό στα αγαπημένα του μήνα, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το Good Buy Review της Τρίτης. Το 5 Perfect Blur είναι ένα Primer ειδικά για τους πόρους και τις λεπτές γραμμές. 

Το 5sec Perfect Blur μου θύμισε πολύ το porefessional της Benefit, μόνο που αυτό μου φάνηκε λίγο πιο ελαφρύ, σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα καθαρά σιλικονούχο Primer,  όπως ακριβώς και το Porefessional, ιδανικό για την κάλυψη των πόρων και των λεπτών γραμμών. Απλώνεται ομοιόμορφα και δίνει μια βελούδινη υφή στο δέρμα, μειώνοντας τους πόρους και τις λεπτές γραμμές. Ειδικά για τις λεπτές γραμμές έχω προσέξει ότι λειτουργεί καλύτερα αν φορεθεί πάνω από το Makeup. Ναι καλά διάβασες, πάνω από το foundation εννοώ. Αφού τελειώσεις το μακιγιάζ, βάλε μια μικρή ποσότητα πάνω από το Makeup σου στην περιοχή που έχεις γραμμές. Θα βοηθήσει αρκετά. 

Βοηθάει πολύ και στην μείωση των πόρων, όπου εγώ έχω ειδικά στην περιοχή της μύτης.  Όσον αφορά την διάρκεια, λειτουργεί αρκετά καλά στο να παρατείνει την διάρκεια του μακιγιάζ, ωστόσο δεν μπορεί να κρατήσει την περιττή γυαλάδα της δικής μου λιπαρής επιδερμίδας πάνω από περίπου 4 ώρες (ανάλογα το foundation αυτό μπορεί να παραταθεί).

Κοστίζει γύρω στα 12€ αλλά τις περισσότερες φορές θα το βρείτε στα 9,90€ με διάφορες προσφορές που τρέχουν στα καταστήματα. 

Συστατικά:
Dimethicone, Dimethicone crosspolymer, Silica (nano) / Silica Isododecane, Aluminium Hydroxide, CI77491 / Iron Oxydes, CI77891/ Titanium Dioxide, Disodium Stearoyl Glutamate.

Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...