Friday I'm In love with ... KATIVA Macadamia Oil

Ένα ιδιαίτερο έλαιο για τα μαλλιά μου με έχει ενθουσιάσει τον τελευταίο καιρό και λέγεται Macadamia Hydration Oil από την KATIVA


To Macadamia Oil παράγεται από τους καρπούς macadamia, μια ποικιλία πλούσια ξηρών καρπών και εύγεστη από την Αυστραλία. Διαθέτουν το μεγαλύτερο ποσό οφέλιμων μονοακόρεστων λιπαρών από οποιοδήποτε γνωστό ξηρό καρπό. Είναι πλούσιο σε Omega -7 παλμιτολεϊκό οξύ, ενώ προσφέρει υψηλό ποσοστό λιπαρών οξέων ωμέγα-3 και ωμέγα-6, Βιταμίνες Β και αντιοξειδωτικά. Επίσης, έχει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. 

Για το συγκεκριμένο έλαιο σου έχω μιλήσει κι εδώ. Το βρήκα από το beautytestbox και το πήρα γιατί ήθελα περισσότερη ενυδάτωση στις άκρες των μαλλιών μου.  Είναι στα 60ml και κοστίζει γύρω στα 15€, ενώ η ποσότητα που χρησιμοποιώ είναι πραγματικά πολύ μικρή, για αυτό και υπολογίζω ότι θα μου διαρκέσει για πολύ καιρό. 

Βοηθάει επίσης στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών, αλλά και να τιθασεύσω το φριζάρισμα στα μαλλιά μου ενώ όταν τα στεγνώνω με το πιστολάκι τα προστατεύει καθώς περιέχει και κερατίνη .Όταν μάλιστα είναι ίσια φαίνονται ιδιαίτερα λαμπερά χωρίς όμως να κινδυνεύουν να γίνονται λιπαρά την επόμενη μέρα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...