Zampple Haul Ιουνίου 2015 και πως λειτουργούν οι πόντοι στο zampple

 Ως ορκισμένη zamppler δεν παρέληψα να το τιμήσω και αυτόν τον μήνα. Δες εδώ τι διάλεξα.
Διάλεξα μια ποικιλία από προϊόντα τόσο περιποίησης και προσωπικής υγιεινής όσο και καθαριστικά αλλά και τρόφιμα. Δεν παρέληψα να επιλέξω πάλι ένα επιδόρπιο γιαούρτι Όλυμπος, αυτή την φορά με ρόδι, γιατί ήθελα πάρα πολύ να τα δοκιμάσω, δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα πραγματικά με ξετρέλαναν.
.


Πήρα να δοκιμάσω τον χυμό αχλάδι από Amita, μια μπύρα Desperados με άρωμα τεκίλας για τον άντρα μου. Επίσης διάλεξα ένα σαμπουάν Head & shoulders, αφού είναι κάτι που γενικά μου αρέσει και την προηγούμενη φορά είχα επιλέξει αυτό με την μέντα, οποτε τώρα πήρα το Active sport.

 Πήρα ένα κουτί με μπάρες Crunchy μούσλι με σοκολάτα της εταιρείας Nature Valley, για τις απογευματινές λιγούρες αλλά και ένα καφέ παπαγάλο Λουμίδη κουπάτο, τον οποίο τον πήγα στον γραφείο για να απολαμβάνω εκεί έναν κουπάτο απογευματινό καφέ. 

Διάλεξα άλλο ένα σπρέυ ενυδάτωσης σώματος της Vaseline Intensive Care σε άρωμα Essential Healing , το οποίο έχω και σε μορφή λοσιόν και γενικά μου αρέσει πολύ. Απλά βρίσκω ότι το σπρέυ σώματος είναι καλό για καθημερινή χρήση όταν βιάζομαι να ντυθώ και να φύγω και δεν έχω χρόνο να περιμένω να στεγνώσει η ενυδατική σώματος.

Επίσης, πήρα ένα καθαριστικό γενικής χρήσης από την Klinex με άρωμα λεμόνι και το έχω ήδη καταευχαριστηθεί.


Επίσης πήρα ένα αποσμητικό roll on της Dove, αφου μου άρεσε αρκετά το αντίστοιχο σπρέυ που πήρα στην προηγούμενη επίσκεψη, ήθελα να δοκιμάσω και το roll on. Επίσης, πήρα ένα ξηρό σαμπουάν της Batiste για καστανά μαλλιά. Πλέον Τα έχω όλα στην συλλογή μου! Μήπως να κάνω καποιο δωράκι;;;; Μείνετε συντονισμένες....

Πως λειτουργούν οι πόντοι στο Zampple;

Οι πόντοι στο Zampple υπάρχουν για να επιβραβεύσουν τα μέλη που είναι συνεπή στις δοκιμές και αξιολογήσεις, καθώς επίσης και αυτά που υποστηρίζουν την όλη ιδέα προσκαλώντας φίλους τους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνει υψηλότερο status και υψηλότερο status σημαίνει περισσότερα προϊόντα για δοκιμή κάθε φορά. Με την ολοκλήρωση της εγγραφή σας παίρνετε αρχικά 400 πόντους, στους οποίους προστίθενται οι επιπλέον πόντοι που κερδίζετε. Στο τέλος κάθε μήνα θα αφαιρούνται 50-300 πόντοι από το λογαριασμό σας, ανάλογα με το status που είχατε κατά τη τελευταία σας επίσκεψη στο κατάστημα: Silver -50, Gold -100, Platinum -200, Diamond-300. 

Αν και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κερδίσετε πόντους, ο κυριότερος είναι να επισκέπτεστε το κατάστημα τακτικά και να λέτε τη γνώμη σας για τα προϊόντα που δοκιμάζετε. Κάθε αξιολόγηση σας επιτρέπει να κερδίστε έως 25 πόντους ανάλογα με την ποσότητα και την ποιότητα των απαντήσεών σας. Άλλος ένας αποτελεσματικός τρόπος να κερδίσετε επιπλεόν πόντους όμως είναι να προσκαλείτε τους φίλους σας να γίνουν και αυτοί μέλη στο zampple. Για κάθε φίλο σας που ολοκληρώνει την εγγραφή του στο κατάστημα κερδίζετε και οι δύο 50 επιπλέον πόντους. 

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος του zampple μπορεις να κάνεις μια αίτηση εδώ και αν θελεις να με στηρίξεις συμπλήρωσε το Mail με το οποίο είμαι εγκεγγραμένη kmargaritopoulou@yahoo.gr. Έτσι θα κερδίσουμε και οι δύο 50 επιπλέον πόντους.


Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...