Guest Blogger #6 : Δοκιμάζω ღ την Kolleston



Σημερινή Guest Blogger είναι η Ευαγγελία από το Δοκιμάζω ღ  και μας μιλάει για την Kolleston.



Βάφω αρκετά χρόνια τα μαλλιά μου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχω χρησιμοποιήσει πολλές βαφές μαλλιών. Μέχρι και σήμερα με καμία δεν ήμουν 100% ικανοποιημένη. Πρόσφατα μετά από προτροπή μιας φίλης, αγόρασα  το κουτί βαφής από την Kolleston και όχι το σωληνάριο, γιατί στο κουτί, είναι όλο το «μυστικό» της επιτυχίας. 

Στο κουτί εκτός από την βαφή, υπάρχει και ένα φακελάκι με μάσκα έντονης λάμψης  για την 1η ημέρα, 1 φακελάκι κρέμα αναζωογόνησης χρώματος για την 15η ημέρα και 1 φακελάκι μάσκας για έντονη λάμψη για την 30η ημέρα. Η μάσκα της 1ης ημέρας, «κλειδώνει» το χρώμα, δίνει στα μαλλιά μια έντονη λάμψη και τα μαλακώνει τόσο που κρατάνε έτσι μέχρι και το 2ο λούσιμο. Τις μάσκες της 15ης ημέρας και της 30ης, θα τις χαρακτήριζα κάτι σαν ρεφλέ στα μαλλιά που τα κάνει να μοιάζουν φρεσκοβαμμένα και όχι άτονα και θαμπά όπως φαίνονται μετά από κάθε βαφή στα μέσα περίπου του μήνα.

Η συγκεκριμένη κρέμα βαφή λοιπόν, διαρκεί περισσότερο σαν χρώμα στα μαλλιά από τις άλλες βαφές που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα. Επίσης για όλα αυτά που περιέχει το κουτί της, η τιμή της είναι σούπερ!  Σίγουρα είναι μια βαφή που θα χρησιμοποιώ για πολύ καιρό ακόμη.

Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα reviews μου πάνω σε προϊόντα ομορφιάς που έχω 
δοκιμάσει, η σελίδα μου στο facebook είναι Δοκιμάζω ღ  .

Σας φιλώ με αγάπη 

Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...