Batiste Launch Party

 Σε ένα άκρως καλοκαιρινό party στο -ismos η Batiste Greece λάνσαρε τα αγαπημένα ξηρά σαμπουάν στην ελληνική αγορά. Και η εμπειρία ήταν πραγματικά ξεχωριστή. 
Ένα απόγευμα ξεχωριστό από τα άλλα, μας χάρισε η Batiste στην παρουσίαση του Batiste Dry Shampoo, του νούμερο ένα ξηρού σαμπουάν στην Αγγλία που πλέον μπορούμε να βρούμε και στην Ελλάδα από την εταιρεία Sarantis. 

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα διάσημα σαμπουάν αλλά και να αφεθούμε στα χέρια του έμπειρου hair stylist Μιχάλη Αλεξανδράκη και να δούμε πως μπορούμε να χρησιμοποιούμε κι εμείς το Batiste εύκολα και γρήγορα. 

Μας κέρασαν χυμούς από την Verve και μας φίλεψαν γευστικότατους ξηρούς καρπούς από την Era. Κι όταν λέω γευστικότατους το εννοώ, ξετρελάθηκα με τον ανανά βουτηγμένο σε cranberry... 



Τα είχα βρει μόλις λίγο καιρό πριν στο Χαρμάνη και είχα ήδη δοκιμάσει ένα αλλά τώρα πλέον τα βρίσκουμε και στα Hondos Center .

Διάβασε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...