Good Buy Review Tuesday - AB Care Bi-phase Cleansing

Ένα διφασικό προϊόν ιδιωτικής ετικέτας που είναι τόσο αποτελεσματικό ώστε να βάζει κάτω και τα καλύτερα της κατηγορίας. 


Άκουσα να μιλάει για το συγκεκριμένο διφασικό ντεμακιγιάζ η Σοφία σε ένα βίντεο της με άδειες συσκευασίες. Μου έκανε εντύπωση το ότι είναι το αγαπημένο της διφασικό ντεμακιγιάζ και πως το προτιμάει περισσότερο από άλλα. Αυτό ήταν αρκετό για να εντυπωθεί στο μυαλό μου και την επόμενη φορά που πήγα στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το αναζήτησα. 

Η τιμή του είναι στα 3,17€ και περιέχει 150ML προϊόντος. Είναι αρκετά οικονομικό για το είδος του (της garnier έχει 3,80€ αν και πολλές φορές μπαίνει σε προσφορά 1+1, με λιγότερα όμως ml ανά συσκευασία.).

Καταφέρνει να απομακρύνει το μακιγιάζ, ακόμα και το αδιάβροχο χωρίς να τσούζει τα μάτια και πλέον έχει προστεθεί και στα δικά μου αγαπημένα. Είναι σίγουρα ένα προϊόν που συνιστώ σε κάθε κοπέλα και αν σε φέρει ο δρόμος σου από ένα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις. 


Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...