Clinique Repair & Lift review

Μία από τις βασικότερες ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας καθώς μεγαλώνει είναι η σύσφιξη και είναι αυτό που πρέπει να αναζητούμε στα προϊόντα περιποίησης μας πρώτα και πάνω απ' όλα. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την σειρά για επανόρθωση και σύσφιξη της Clinique Repairwear και τώρα ήρθε η ώρα να σου πω την γνώμη μου.

Clinique Repairwear review

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου εστιάζομαι στην ενυδάτωση και χρησιμοποιώ πρώτα τον ορό Repairwear Laser Focus σε πρόσωπο και λαιμό. O ορός, με μικρότερο μοριακό βάρος, απορροφάται γρήγορα αφήνωντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, ενώ νιώθω ότι με την συχνή χρήση συσφίγγει χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα μου.

Στην συνέχεια προχωρώ στην ενυδατική κρέμα ματιών της σειράς, την Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye cream. Μια ενυδατική ματιών που στοχεύει στην μείωση των ρυτίδων, επανορθώνοντας την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει και σίγουρα θα επανέλθω σε αυτήν πολύ σύντομα, μόλις τελειώσω κάποιες άλλες που έχω στην κατοχή μου.

Find out your skin type


Την ενυδατική ημέρας  Repairwear Uplifting Firming Cream SPF 15 την χρησιμοποιώ μόνη της, δεν την συνδυάζω με τον ορό, καθώς η επιδερμίδα μου παραμένει λιπαρή και νιώθω ότι θα με βαραίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, ένας τέτοιος συνδυασμός. Η σύσφιξη είναι ο νούμερο ένα εχθρός της λιπαρής επιδερμίδας όπως αυτή ωριμάζει και στην αντιμετώπιση της πρέπει να στοχεύουμε, όσοι έχουμε αυτόν τον τύπο δέρματος. Δεν είναι καθόλου λιπαρή και δεν βγάζει καθόλου λιπαρότητα κατά την διάρκεια της ημέρας. Άλλωστε το γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικτές-λιπαρές επιδερμίδες, Repairwear Uplifting firming  cream  dry combination to combination oily

clinique repair wear ingredients

Στα συστατικά τους θα βρεις έλαιο jojoba, βαλσαμέλαιο (St John's Wort oil), λεκιθίνη, προτεϊνη σόγιας, εκχύλισμα πλακτόν κα. Στα μείον της ότι θα βρείτε και petrolatum αλλά και σιλικόνη. 











Διάβασε επίσης:

1 σχόλιο:

  1. Είχα δοκιμάσει τον ορό όταν πρωτοκυκλοφόρησε πριν 3 χρόνια και με είχε πειράξει...οπότε δεν δοκίμασα τίποτα άλλο από την σειρά. Ξέρεις αν κυκλοφορεί με νέα σύνθεση? Πάντως επειδή δεν είναι φθηνή σειρά χαίρομαι που σου ταίριαξαν. ;o)) XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...