Review: Yellow Rose μάσκα προσώπου με χλωροφύλλη

Αν υπάρχει μια εταιρεία που με έχει κερδίσει στην πλειοψηφία των προϊόντων που έχω δοκιμάσει αυτή είναι η Yellow Rose
Yellow Rose face mask


Μια από τις αγαπημένες εταιρείες των ειδικών, η Yellow Rose καταφέρνει πάντα να προσφέρει ποιοτικά και αποτελεσματικά καλλυντικά. Με βαθιά γνώση της κοσμετολογίας επι σειρά ετών, η Yellow Rose έχει μπει για τα καλά στις τοπ επιλογές όλων των αισθητικών της χώρας. Και φυσικά είναι Ελληνική.

Στην περασμένη έκθεση ομορφιάς στο MEC Παιανίας αγόρασα την Masque Astringent Chlorophylle. Μια στυπτική μάσκα ομορφιάς με χλωροφύλλη, σχεδιασμένη να αφήνει το δέρμα καθαρό, σφριγηλό, αναζωογοννημένο και με ματ όψη. 

Την χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα (κυρίως μεσοβδόμαδα) και την απλώνω σε πρόσωπο και λαιμό ενώ σπανιότερα και μπούστο. Λόγω των αναζωογοννητικών της ιδιοτήτων είναι ιδανική για χρήση σε κουρασμένο και χαλαρωμένο δέρμα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν την βάλετε και στο λαιμό ή στο μπούστο.

Η αίσθηση που αφήνει είναι ιδιαίτερα δροσιστική, γεγονός που οφείλεται στην μινθόλη που περιέχη. Στα συστατικά της θα βρείτε επίσης, καολίνη και μπεντονίτη (φυσικά ορυκτά που απορροφούν την περιττή λιπαρότητα και καθαρίζουν την επιδερμίδα), εκχύλισμα αμαμυλίδας (φυσικό τονωτικό και ήπιο στυπτικό), άλας ψευδαργύρου (στυπτικό, ρυθμίζει τη λιπαρότητα), χλωροφύλλη, βιταμίνη Α, λεκιθίνη σόγιας και αλλαντοϊνη.

Τολμώ να πω ότι το πρόσωπο μου είναι στις πιο "καθαρές" του ημέρες (μετά και από μια ταλαιπωρία απορρυθμισμένων ορμονών) και οφείλω εν μέρη την καθαρότητα αυτή και σε αυτήν την μάσκα, η οποία έχει γίνει μέρος της εβδομαδιαίας μου ρουτίνας. 

Θα την βρείς σε ινστιτούτα αισθητικής και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, ένα από τα οποία είναι και το αγαπημένο μου Academia Fresh, στο κέντρο της Αθήνας, Ακαδημίας 63.


Διάβασε επίσης:

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η μάσκα κάποια περίοδο είχε γίνει το άλλο μου μισό! Μετά ξεκίνησα να δοκιμάζω κάποιες άλλες που είχα στο ράφι και την παραμέλησα! Την κατατάσσω στις 3 καλύτερες μάσκες που έχω δοκιμάσει!!

    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...