Vaseline Intensive Care Cocoa radiant

Κάθε πρωί ξεκινά με ένα αναζωογονητικό ντους και την αγαπημένη μου ενυδατική, Vaseline Intensive Care Cocoa radiant.

Vaseline Intensive Care Cocoa radiant

Το όνομα Vaseline Intensive Care είναι συνυφασμένο με την ενυδάτωση. Στην ενυδατική σειρά σώματος Vaseline Intensive Care Cocoa radiant έχω βρει μια οικονομική λύση στις καθημερινές ανάγκες τις επιδερμίδας μου.  Για ελαφριά ενυδάτωση επιλέγω το spray moisturiser. Δεν προσφέρει πλούσια ενυδάτωση μεν, είναι όμως ιδανικό για τις ημέρες που βιάζομαι και για γρήγορη ενυδάτωση αμέσως μετά το ντους. Απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη μεν όχι όμως λιπαρή. 

Για πιο πλούσια ενυδάτωση, ειδικά μετά από ξύρισμα, θα επιλέξω την ενυδατική λοσιόν με βούτυρο κακάο. Κλειδώνει την ενυδάτωση στην επιδερμίδα μου χωρίς να την βαραίνει. 

Και στα δύο Vaseline Intensive Care Cocoa radiant προϊόντα ξεχωρίσω το άρωμα τους. Συνήθως όσα έχουν άρωμα κακάο μου φαίνονται πολύ βαριά. Αυτά είναι διακριτικά, δεν σε ζαλίζουν και δεν ανησυχείς αν θα μπερδευτούν με το άρωμα σου. 

Είναι αρκετά οικονομικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να είναι και λίγο πιο φθηνά. Ειδικά το spray πιστεύω έχει λίγο τσιμπημένη τιμή (αν θυμάμαι καλά πάνω από 5€). Αν τα βρεις σε προσφορά, αξίζει να τα αποκτήσεις.



Διάβασε επίσης:

3 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει την κρέμα και μου φάνηκε αρκετά οικονομική λύση! Μου άρεσε και εμένα ιδιαίτερα η μυρωδιά, πολύ καλοκαιρινή!

    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα τα έχω υπ' όψιν μου για την επόμενη φορά που θα αγοράσω ενυδατική.. από μυρωδιά όμως δεν μας είπες.. τί λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αγαπημένα μου ενυδατικά για το καλοκαίρι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...