Avene Hydrance Optimale Legere - Τόσο ελαφριά κρέμα, τόσο πλούσια ενυδάτωση για το ευαίσθητο δέρμα

Ανήκεις και εσύ σε αυτές που έχουμε ευαίσθητο αλλά ταυτόχρονα μικτό ή κανονικό δέρμα ή ακόμα και λιπαρό. Ναι υπάρχει περίπτωση να έχεις ευαίσθητο δέρμα ενώ ταυτόχρονα να είναι μικτό. Αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα. Ψάχνεις συνεχώς για την ελαφριά ενυδατική κρέμα που θα σου προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζεσαι χωρίς να "βαρύνει" την επιδερμίδα σου, να σου μπλοκάρει τους πόρους, χωρίς να βγάλεις σπυράκια αλλά και ταυτόχρόνα να "καλμάρει" την επιδερμίδα σου χωρίς να την ερεθίσει. Δύσκολη δουλειά για πρίγκιπες... ή μήπως όχι;

Avene Hydrance Optimale Legere review
Την τελευταία εβδομάδα δοκιμάζω την Hydrance Optimale Legere της Avene, η οποία μου προσφέρει την ιδανική φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα μου ενώ ταυτόχρονα το ενυδατώνει.
Το ιαματικό νερό της Avene είναι καταπραϋντικό και αντιερεθιστικό. Είναι διαυγές, βακτηριολογικά καθαρό και με pH σχεδόν ουδέτερο. Ελαφρά μεταλλικό, περιέχει ιχνοστοιχεία και πυριτικά παράγωγα που αφήνουν πάνω στην επιδερμίδα ένα απαλό και προστατευτικό φίλμ. Οι εξαιρετικές ιδιότητες  κάνουν το ιαματικό νερό της Avene ιδανική για κάθε ευαίσθητο, ερεθισμένο, μη ανεκτικό ή αλλεργικό δέρμα προσφέροντας του καταπράϋνση , άνεση και απαλότητα. 

Avene Hydrance Optimale Legere review
Το ευαίσθητο δέρμα αντιδρά με υπερβολικό τρόπο σε εξωτερικούς (ήλιος, κρύο, ζέστη, ρύπανση) ή εσωτερικούς παράγοντες (άγχος, αλκοόλ, διατροφή). Το ευαίσθητο δέρμα τσιμπάει, τραβάει, κοκκινίζει εύκολα και εμφανίζει ένα πραγματικό αίσθημα έλλειψης άνεσης. Οι αντιδράσεις αυτές δυσανεξίας είτε είναι ερεθιστικές ή αλλεργικές, μπορούν να επηρεάσουν όλους τους τύπους δέρματος. όπως επίσης, κάθε τύπος δέρματος μπορεί να έχει σημάδια αφυδάτωσης. Στην περίπτωση αυτή το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και εμφανίζει θαμπή όψη , τραχύτητα, γραμμές αφυδάτωσης και τραβήγματα. 

Ανάλογα με τον τύπο δέρματος αλλά και με την εποχή , το δέρμα μας έχει ανάγκη από μια εξατομικευμένη φροντίδα. Η σειρά Hydrance Optimale διατίθεται σε δύο υφές την Riche με πιο πλούσια υφή και την Legere με πιο λεπτόρευστη και δροσερή υφή.Είναι φυσικό, εγώ ως λιπαρή επιδερμίδα να επιλέξω την legere. Είναι διακριτικά αρωματισμένη για΄τι απευθύνεται και σε ευαίσθητο δέρμα και προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζομαι. Προσωπικά την χρησιμοποιώ και κάτω απο το μακιγιάζ μου (ανάλογα με το foundation βάζω και primer)>

Θα την βρείτε αυτές τις μέρες (20-30 Απριλίου ) στο +iNatural σε έκπτωση. Όλα τα προϊόντα της Avene έχουν έκπτωση έως και -40%. Και ταυτόχρονα έχετε και δωρεάν μεταφορικά αλλά συμμετέχετε και σε κλήρωση . Βρείτε τα όλα πατώντας εδώ. Ευχαριστώ πολύ το +iNatural που μου την έστειλε να την δοκιμάσω. Σίγουρα θα την αναζητήσω ξανά στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...