Ξυπνήστε την Θεά που κρύβετε μέσα σας


Η Fresh Line παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά σμίλευσης σώματος ΑΦΡΟΔΙΤΗ για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και του τοπικού πάχους. Η φιλοσοφία ανάπτυξης της συλλογής στηρίζεται στις αρχές της αρχαίας ελληνικής αρωματοθεραπείας και της φυσικής αποτοξίνωσης με τη δύναμη των αιθέριων ελαίων. Οι συνθέσεις έχουν ενισχυθεί με Πλαγκτόν, Καφεΐνη και Ροζ Πιπέρι, δραστικά συστατικά που διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δράση, ενώ σμιλεύουν και διορθώνουν το περίγραμμα του σώματος.

Πλαγκτόν για αναδόμηση σιλουέτας & μείωση πόντων:
Ένα πρωτοποριακό συστατικό που ενεργοποιεί τη θερμογένεση, μια διαδικασία καύσης λίπους που προκαλεί την αποδόμηση των τριγλυκεριδίων και μειώνει το πάχος του υποδόριου λιπώδους ιστού.
Κλινικές δοκιμές δείχνουν μείωση:
ü  έως 5,7 εκατοστά στην περίμετρο των μηρών
ü  5,5 εκατοστά στην περιφέρεια και
ü  5 εκατοστά στην κοιλιακή χώρα


Καφεΐνη για βελτίωση όψης της επιδερμίδας & ενυδάτωση:
‘Εχει βαθιά διεισδυτική δράση και απελευθερώνεται σταδιακά μέσα στα λιποκύτταρα όπου ενεργοποιεί τη λιπόλυση ενώ βοηθάει στην ελαστικότητα και τη λείανση του δέρματος.
Κλινικές δοκιμές δείχνουν:
ü  Συρρίκνωση του περιγράμματος κατά 8%
ü  Ενυδατική δράση κατά 27%


Ροζ πιπέρι για λιπολυτική δράση:
Διαθέτει αδυνατιστική ιδιότητα, προλαμβάνει τη δημιουργία λιποκυττάρων και μεταβολίζει αποτελεσματικά τα λιπαρά οξέα.
Κλινικές δοκιμές δείχνουν:
ü  Μείωση στην περίμετρο της μέσης, των μηρών και της περιφέρειας έως 2,2 εκατοστά
ü  Ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας κατά 16% και αναστολή της δημιουργίας λιπιδίων

Aphrodite Body Sculpture Εντατικός Ορός Σώματος 250ml

Ένας πολυλειτουργικός ορός σώματος, υψηλής απόδοσης, που αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα, αντιμετωπίζει το συσσωρευμένο λίπος και βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος. Είναι ενισχυμένος με 3 πρωτοποριακά συστατικά, όπως το πλαγκτόν, η ενεργή καφεΐνη και το ροζ πιπέρι, των οποίων η λιπολυτική και συσφικτική δράση υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες. Το πλαγκτόν σμιλεύει το σώμα, μειώνοντας περιμετρικά πόντους από τους μηρούς, τους γοφούς και την κοιλιά, ενώ η ενεργή καφεΐνη, μειώνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» διεγείροντας τη λιπόλυση. Λειαίνει και συσφίγγει το δέρμα μετά από μόλις 7 μέρες συνεχόμενης εφαρμογής. Το ροζ πιπέρι έχει έντονη αδυνατιστική δράση επιτυγχάνοντας μείωση πόντων στην κοιλιά, στους γοφούς και στους μηρούς. Ο ορός είναι εμπλουτισμένος με ένα ισχυρό μείγμα 6 αιθέριων ελαίων από μαύρο πιπέρι, πιπερόριζα, βασιλικό, άρκευθο, μάραθο και κυπαρίσσι, που ευνοεί την αποβολή των τοξινών, τονώνοντας τη μικροκυκλοφορία. Το βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο χαρίζει έντονη ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και βελούδινη υφή στην επιδερμίδα.  
Χρήση: Εφαρμόστε με κυκλικές κινήσεις σε στοχευμένα σημεία του σώματος. Πλύνετε τα χέρια με σαπούνι μετά τη χρήση.
Λ.Τ: 40,90€


Aphrodite Body Sculpture Λάδι για Μασάζ 100ml

Αρωματοθεραπευτικό λάδι σώματος για μασάζ με αντικυτταριδική δράση.
Η μοναδική συνέργεια 6 αιθέριων ελαίων από μαύρο πιπέρι, πιπερόριζα, βασιλικό, άρκευθο, μάραθο και κυπαρίσσι διευκολύνει την αποβολή των τοξινών, διεγείρει την κυκλοφορία και ελαχιστοποιεί την κατακράτηση υγρών. Είναι βασισμένο σε αμυγδαλέλαιο και ηλιέλαιο, πλούσια σε θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, που διευκολύνουν τη διείσδυση των αιθέριων ελαίων στις βαθύτερες στοιβάδες και παράλληλα «φυλακίζουν» την υγρασία. Είναι εμπλουτισμένο με πλαγκτόν, ένα πρωτοποριακό δραστικό, που διεγείρει την καύση του λίπους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος, ενώ βελτιώνει ορατά την υφή, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.
Λ.T: 17,50€  

http://www.floragraphics.co.uk/commonfiles/IVY.png
Aphrodite Body Sculpture Θερμαντική Κρέμα 200ml

Θερμαντική κρέμα σώματος που στοχεύει στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Είναι εμπλουτισμένη με καψαϊκίνη, ένα ισχυρό φυτικό διεγερτικό, που προκαλεί υπεραιμία και ενεργοποιεί την καύση του λίπους. Περιέχει εκχύλισμα ροζ πιπεριού, με κλινικές μελέτες, που προλαμβάνει τα αίτια της κυτταρίτιδας, δηλαδή τη δημιουργία λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα προσφέρει ισχυρή λιπολυτική δράση. Περιλαμβάνει ένα μείγμα 6 αιθέριων ελαίων, όπως μαύρο πιπέρι, πιπερόριζα, βασιλικό, άρκευθο, μάραθο και κυπαρίσσι, που διευκολύνει την αποβολή των τοξινών και ελαχιστοποιεί την κατακράτηση υγρών. Το εκχύλισμα γκουαρανά, πλούσιο σε καφεΐνη, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και ενισχύει τη λιπολυτική ιδιότητα των άλλων φυτικών εκχυλισμάτων στη σύνθεση. Δεν ενδείκνυται για άτομα με φλεβίτιδα, κιρσούς, υπέρταση, ευρυαγγείες, πολύ ευαίσθητο δέρμα και σοβαρά ιατρικά προβλήματα.  
Χρήση: Μετά το ντους εφαρμόστε μικρή ποσότητα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε το μόνο απ’ τη μέση και κάτω. Για μέγιστα  αποτελέσματα χρησιμοποιήστε τη θερμαντική 2-3 φορές την εβδομάδα ως συμπληρωματική θεραπεία
Λ.Τ: 44,90€

  

Aphrodite Body Sculpture Θαλασσινό Αλάτι Απολέπισης 500ml
Αντικυτταριδικό απολεπιστικό σώματος με ένα μοναδικό συνδυασμό από θαλασσινό αλάτι, πλούσια φυτικά λάδια και αιθέρια έλαια, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση, τη σύσφιξη και την τόνωση του θαμπού δέρματος, αφήνοντάς το λείο, απαλό και αναζωογονημένο. Το θαλασσινό αλάτι απολεπίζει  αποτελεσματικά την επιδερμίδα, έτσι ώστε να εισχωρήσουν σε βάθος όλα τα δραστικά συστατικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τα πλούσια φυτικά λάδια θρέφουν, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος. Η μοναδική συνέργεια 8 αιθέριων ελαίων διευκολύνει την αποβολή των τοξινών και ελαχιστοποιεί την κατακράτηση υγρών. Περιέχει πράσινη άργιλο που ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και αποτοξινώνει το δέρμα, ενώ το εκχύλισμα κισσού έχει αποσυμφορητική και τονωτική ιδιότητα, λειτουργώντας ως διεισδυτικό μέσο.
Χρήση: Μετά το ντους, αναμείξτε το περιεχόμενο του δοχείου με μία ξύλινη σπάτουλα. Πάρτε μικρή ποσότητα του μείγματος στο χέρι σας και εφαρμόστε την απευθείας σε υγρή επιδερμίδα με ανοδικές κυκλικές κινήσεις. Κάντε μασάζ στο σώμα σας για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.
Λ.T: 36,90€


http://www.floragraphics.co.uk/commonfiles/IVY.png
Aphrodite Body Sculpture Χειροποίητο Απολεπιστικό Σαπούνι

Χειροποίητο απολεπιστικό σαπούνι με θρυμματισμένους κόκκους αμυγδάλου και κομματάκια φυσικής λούφας, που αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό. Τα αιθέρια έλαια από κυπαρίσσι και μαύρο πιπέρι ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία, αποσυμφορούν και αποτοξινώνουν την επιδερμίδα, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Ο συνδυασμός καφεΐνης και φυκιών προσδίδει λιποδιαλυτική δράση και τονώνει το δέρμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Χρήση: Εφαρμόστε απευθείας σε υγρή επιδερμίδα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε σε προβληματικές περιοχές σε όλο το σώμα. Χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα.
Λ.Τ: 17,90€ / τμχ.


Aphrodite Body Sculpture Σαπούνι Αποτοξίνωσης
Χειροποίητο σαπούνι με αποτοξινωτικές ιδιότητες. Ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες καθαρίζουν απαλά το δέρμα προλαμβάνοντας την ξηρότητα και διασφαλίζοντας τη διείσδυση των δραστικών συστατικών. Είναι εμπλουτισμένο με ένα μοναδικό συνδυασμό από αποτοξινωτικά, διεγερτικά και αποσυμφορητικά αιθέρια έλαια. Περιέχει άργιλο, που καθαρίζει σε βάθος και συσφίγγει την  επιδερμίδα, ενώ το εκχύλισμα κισσού ενισχύει τη μικροκυκλοφορία. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Πωλείται με το ζύγι. Λ.T: 5,90€/100γρ



Aphrodite Body Sculpture Μπάλα Αρωματοθεραπείας
Αναβράζουσα μπάλα αρωματοθεραπείας που συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Περιέχει οξέα φρούτων που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το δέρμα καθαρό και λαμπερό. Είναι εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο για βαθιά ενυδάτωση καθώς και μείγμα αιθέριων ελαίων για αποτοξινωτική, τονωτική και παράλληλα  αποσυμφορητική δράση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Ιδανικό, επίσης, για άτομα που αθλούνται λόγω της αναλγητικής δράσης των αιθέριων ελαίων.

Χρήση: Κάντε ντους και στη συνέχεια γεμίστε τη μπανιέρα με νερό. Ρίξτε την αναβράζουσα μπάλα στο νερό και μείνετε μέσα για τουλάχιστον 10 λεπτά. Ξεπλύνετε. Οι αναβράζουσες μπάλες είναι ιδανικές για όσους υποφέρουν από κιρσούς και δεν μπορούν να κάνουν απολέπιση. Τα οξέα φρούτων προσφέρουν παθητική απολέπιση. Ιδανική για χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με τα άλλα προϊόντα της σειράς.
Λ.Τ: 5,70€ / τμχ.


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...