New Loves - MD Professionel





Πριν από ένα περίπου μήνα (ίσως και παραπάνω) έφτασαν στα χέρια μου τρία μικρά δωράκια απο την εταιρεία MD Professionel. Την συγκεκριμένη εταιρεία την γνώριζα ήδη και την είχα τιμήσει αρκετές φορές ειδικά στα βερνίκια νυχιών, ενώ έχω από καιρό "σταμπάρει" ένα μολύβι φρυδιών, το οποίο θα αποκτήσω αμέσως μόλις το πετύχω στην σωστή απόχρωση. 


Η εταιρεία επέλεξε να μου στείλει μια μάσκαρα, ένα κραγιόν της σειράς Volume Up Lipstick με υαλουρονικό και ένα βερνίκι νυχιών της σειράς Selective.

Η μάσκαρα υπήρξε για μένα πραγματική έκπληξη. Την λάτρεψα καθώς και την ανέφερα και στα αγαπημένα του Μαρτίου, που αν δεν έχεις ήδη δει , μπορείς να παρακολουθήσεις πατώντας εδώ. Με τρίχινο βουρτσάκι, δίνει πλούσιο όγκο και "φορτώνει" αρκετό προϊόν ώστε να μπορώ να δημιουργήσω ένα εντυπωσιακό Spider effect. Καλό είναι να έχετε χρησιμοποιήσει ένα ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες πριν γιατί στεγνώνει γρήγορα και κοκκαλώνουν για ώρα χωρις όμως να βαραίνουν ή να σκληραίνουν υπερβολικά. 

Το βερνίκι το τίμησα ιδιαίτερα, αφού ο καιρός δεν θυμίζει καθόλου Άνοιξη και η σκούρα του απόχρωση φοριέται άνετα ακόμα και το πρωί. Έχει πολύ καλή διάρκεια και ωραία γυαλάδα που διαρκεί. Πάντα με ένα καλό base & top coat, δίνει ένα πολύ ωραίο μανικιούρ στα νύχια. 

Το κραγιόν είναι ίσως αυτό που φόρεσα λιγότερο, όχι γιατί δεν ήταν καλό, κάθε άλλο, αλλά γιατί ήταν αρκετά σκούρο για τα δικά μου χείλη. Έχει όμως πολύ έντονη απόδοση, είναι πλούσιο και κρεμμώδες και διαρκεί πολύ (αν και ενυδατικό). Σίγουρα θα αναζητήσω κι άλλες πιο ανοιχτές αποχρώσεις τώρα την Άνοιξη και θα επανέλθω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...