ESTĒE LAUDER - H Συλλογή ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ BRONZE GODDESS



Μία σέξι Συλλογή Φροντίδας για τον Ήλιο.

Προσφέρει υψηλή απόδοση με υπέροχη υφή και ακαταμάχητο άρωμα!

Η Συλλογή Αντηλιακής Περιποίησης Bronze Goddess της Estee Lauder προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών· η επιδερμίδα που ακτινοβολεί, η αισθησιακή υφή, το γοητευτικό άρωμα και η υψηλή απόδοση σας βοηθούν να ελευθερώσετε τη θεά που κρύβετε μέσα σας.






BRONZE GODDESS SUN INDULGENCE LOTIONS FOR FACE AND BODY

Τώρα, οι γυναίκες που λατρεύουν τον ήλιο μπορούν να έχουν ένα φυσικό μαύρισμα αλλά και προστασία από τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος. Οι Αντηλιακές Λοτιόν Bronze Goddess Sun Indulgence for Face and Body της Estee Lauder σας προσφέρουν την καλύτερη προστασία UVA και UVB που διαθέτουμε, μαζί με υπέροχη υφή και αισθησιακό, μπρούτζινο μαύρισμα.

Προσφέρουν την πιο προηγμένη τεχνολογικά, ευρέος φάσματος προστασία UVA/UVB που διαθέτει σήμερα η Estee LauderΗ αναβαθμισμένη προστασία UVA εξασφαλίζει τη συμμόρφωση των συνθέσεων Bronze Goddess Sun Indulgence Lotions for Face and Body με την, αυστηρή Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία απαιτεί αντηλιακή προστασία UVA/UVB σε αναλογία 1:3 για τα προϊόντα ηλιοθεραπείας. Αυτή η εξαιρετική σειρά προϊόντων περιέχει αποτελεσματικά αντηλιακά φίλτρα τα οποία, με συνδυασμένη δράση, παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία που διαθέτει η Estee Lauder.

Επιπλέον, όλες οι αντηλιακές λοσιόν περιέχουν μια «Ασπίδα Ελαίων Αντηλιακής Προστασίας» (Solar Screen Oil Armor), με συστατικά όπως το Έλαιο Μακαντάμια και το Έλαιο Κουκούι, η οποία παρέχει μία τεχνολογία άμυνας για αναβαθμισμένη προστασία της επιδερμίδας από το περιβάλλον.

Οι Αντηλιακές λοσιόν Bronze Goddess Sun Indulgence for Face and Body εξασφαλίζουν αναβαθμισμένη προστασία UVA/UVB ενώ ταυτόχρονα παρέχουν δράση περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας. Αυτά τα μεταξένια αντηλιακά προϊόντα αγκαλιάζουν την επιδερμίδα απαλά και αισθησιακά, δίνοντας άμεση λάμψη και ένα εξωτικό, καλοκαιρινό άρωμα. Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα που δείχνει και νιώθει περιποιημένη, όμορφη και υγιής.

Μια πλήρης σειρά επιπέδων αντηλιακής προστασίας δίνει τη δυνατότητα προοδευτικού μαυρίσματος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού:

Sun Indulgence Lotion for Face SPF 30 (Υψηλή Προστασία)
Sun Indulgence Lotion for Body SPF 30 (Υψηλή Προστασία)
*Ανθεκτικό στο Νερό

Κάθε προϊόν της Συλλογής Περιποίησης Bronze Goddess έχει ένα θερμό, μαγευτικό άρωμα που σας αγκαλιάζει με ηλιόλουστες νότες Κεχριμπαριού και Κρέμας Καρύδας. Περιλαμβάνει επίσης αισθησιακές νότες Vetiver, Σμύρνας και Σανδαλόξυλου, που ενισχύουν τη μαγευτική αίσθηση του αρώματος, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία. 


Όλα τα προϊόντα της συλλογής έχουν ακόμα μια απόλυτα αισθησιακή υφή. Το αποκλειστικό Apricot Nectar της Estee Lauder περιλαμβάνει έναν συνδυασμό εκχυλίσματος βερίκοκου και ελαίου καρύδας που δίνουν στην επιδερμίδα υγιή όψη και την αίσθηση περιποίησης και φροντίδας. 


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...