NAILED THIS MONTH - Τα βερνίκια που λάτρεψα αυτό το μήνα




Μία νέα στήλη ξεκινώ, με τα βερνίκια που αγάπησα μέσα στον μήνα. Και επειδή δεν μπορούσα να περιμένω να τα μοιραστώ μαζί σας.... Αυτά είναι όσα έχω χρησιμοποιήσει σαν τρελή αυτόν τον μήνα και συνεχίζω να "χρωματίζω" τα νύχια μου με αυτά.









Σίγουρα πολλές θα είδατε μια φωτογραφία που δημοσιοποίησα στο facebook με αυτό το βερνίκι. Αν όχι ρίξτε μια ματιά εδώ. Πρόκειται για το 92 της Reveri και είναι το πιο γλυκό σιελ που έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου και με μεγάλη διάρκεια παρακαλώ. Αναζητήστε το από την Cosmeticom σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. 

Τα υπόλοιπα είναι από την Essence. Για βάση αλλά και για top coat χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό, το Essence the gel nail polish base coat & top coat αντίστοιχα. Με καινοτομική σύσταση τόσό της βάσης όσο και του γυαλιστικού δίνουν διάρκεια στα νέα τζελ βερνίκια, άξιοι συνεχιστές του αγαπημένου better than gel nails. Και το καλύτερο είναι ότι έχεις τζελ φινίρισμα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς λάμπες LED ή UV. Το τέλτιο μανικιούρ γίνεται πραγματικότητα, αφού είναι και πολύ οικονομικά (€3,19).

Τα nudes επέστρεψαν δυναμικά μέσα στον Απρίλη για μένα. Η νέα σειρά Ι love TRENDS nail polish the nudes, είναι για όλες όσες αγαπάμε τις nude αποχρώσεις. Η μία απόχρωση σε ροζ-καφέ , hope for Love. Η άλλη όμως υπήρξε η λατρεία μου για πάνω από 2 εβδομάδες. Η pure soul είναι ένα ανοιχτό μπεζ ιδανικό για όλες τις ώρες και πολύ σικάτο χρώμα. Και τα δύο με μεγάλη διάρκεια είναι η λύση για μόνιμα περιποιημένα νύχια , στην πιο οικονομική τιμή (€2,29).

Για την ενυδάτωση των χεριών και των νυχιών χρησιμοποιώ το πολυχρηστικό Bio-Oil. Αν δεν το ξέρετε ήδη , μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ





Αυτές ήταν οι επιλογές μου σε βερνίκια αυτόν τον μήνα. Εσύ τι αγάπησες περισσότερο; Έχεις να μου προτείνεις κάποιο βερνίκι;


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...