Frezyderm Facial Scrub



Νομίζω ότι πρέπει να είμαι από τις τελευταίες που δοκίμασαν το συγκεκριμένο scrub Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί άργησα τόσο πολύ. Το facial scrub της Frezyderm μου έχει κλέψει την καρδιά.


Είναι έαν απαλό και δροσερό gel που απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα. Οι κόκκοι Jojoba που περιέχει έχουν ένα καινοτόμο περίβλημα πολυαιθυλενίου που τους προσδίδει ένα απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και η αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα. Επίσης, περιέχει Πεπτίδια του φυτού Moringa (οι σπόροι του χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού) για να προσφέρει βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κλπ). Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει επιφανειακή ενυδάτωση και δημιουργεί ένα film προστασίας του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή.

Είναι αρκετά λεπτόρευστο ώστε να μπορείτε να κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο ακόμα κι αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα. Οι κόκκοι του είναι σχετικά μικροί, ωστόσο κάνουν πολύ καλή απολέπιση χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα. 

Αν και το είχα καιρό στα χέρια μου δεν ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ πολύ πρόσφατα, αφού ταλαιπωρούμουν με διάφορα σπυράκια για αρκετό καιρό. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξετε - όχι μόνο με το συγκεκριμένο , αλλά με όλα  τα απολεπιστικά που περιέχουν κόκκους - καθώς μπορεί να τραυματίσει τα σπυράκια και να μεταφέρει μικρόβια και στην υπόλοιπη επιδερμίδα, επεκτείνοντας το πρόβλημα.

Είναι ένα σωληνάριο στα 100ml και θα το βρείτε γύρω στα 11€, ωστόσο χρειάζεστε πολύ μικρή ποσότητα για όλο το πρόσωπο σας. Επομένως, πιθανότατα να σας διαρκέσει αρκετό καιρό. Αν και δεν με ξετρέλανε το καπάκι του, το οποίο άρχισε απο νωρίς να χαλάει μειώνοντας λίγο την συσκευασία στα μάτια μου, το ίδιο το προϊόν είναι εξαιρετικό. 



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...