Empties January 2016

Ένα βίντεο με άδειες συσκευασίες προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ που μου τελείωσαν τους τελευταίους 4 μήνες και έχοντας σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη σας μιλάω για αυτά.


Θα ξεκινήσω πρώτα από τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Από σαμπουάν και κοντίσιονερ τελείωσα το σετ Perfect Hydration της Pantene Pro-V (1 και 2) . To σαμπουάν μου άρεσε αρκετά, όμως το conditioner για μένα ήταν ψιλοαδιάφορο, ούτε καλό ούτε κακό. Θα το προτιμούσα λίγο πιο ενυδατικό. Θα ήθελα να σταθώ περισσότερο στην οδοντόκρεμα Yotuel (3), όπου πραγματικά είναι από τις καλύτερες του είδους. Με καθημερινή χρήση 2 φορές την ημέρα (έχω ηλεκτρική οδοντόβουρτσα), είδα πραγματικά μεγάλη αλλαγή μέσα σε ένα μόλις μήνα. Για αυτό ευθύνεται το βασικό της συστατικό, το Carbon Peroxide, ένα συστατικό που χρησιμοποιούν και οι οδοντίατροι στην λεύκανση τον δοντιών μας. Επίσης, τελείωσα το αφρόλουτρο της NIVEA creme soft (4), ένα από τα αγαπημένα μας οικογενειακώς.
Empties - Άδειες συσκευασίες προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ

Από προϊόντα καθαρισμού τελείωσα το γαλάκτωμα καθαρισμού της Yellow Rose (1) για το οποίο σου έχω μιλήσει ξανά και στο έχω δείξει και σε βίντεο με το πως κάνω ντεμακιγιάζ. Θα το προτιμούσα χωρίς parabens χωρίς όμως αυτό να είναι ένας παράγοντας αποτρεπτικός για μένα. Δεν θα το προτιμήσω ξανά όχι γιατί δεν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, αλλά γιατί έχω βρει ένα της Byphasse που με βόλεψε καλύτερα. Μια μάσκα καθαρισμού (2) που χρησιμοποίησα είναι από την Queen Helene, την οποία έχω πάρει από το Iherb, αλλά μπορείτε να το βρείτε και στο evitamins. Κάνει απίστευτη δουλειά ως προς τον καθαρισμό της επιδερμίδας, ειδικά αν την βρέξεις κατά την διάρκεια που την φοράς, παρατήνωντας έτσι λίγο τον χρόνο καθαρισμού. Αποτοξινώνει και καθαρίζει το δέρμα ενώ έχει και αντιγηραντικές ιδιότηττες. Ένα αγαπημένο gel καθαρισμού προσώπου είναι αυτό από την Avene Cleanance Gel Nettoyant (3), το προτιμώ όταν το δέρμα μου δεν είναι και πολύ "στα καλά" του γιατί καθαρίζει την επιδερμίδα, βοηθάει στην ακμή (ακόμα και την ορμονική) και είναι ταυτόχρονα απαλό για την επιδερμίδα, γενικά δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Ένα προϊόν καθαρισμού (4) που τελείωσα μεν, με απογοήτευσε δε ήταν αυτό από την Caudalie. Πολύ απαλό για τις δικές μου ανάγκες, ένιωθα σαν να μην καθαρίζει τίποτα, για αυτό και το συμπεριέλαβα στο τελευταίο μου βίντεο με τα προϊόντα αποτυχίες
Empties - Άδειες συσκευασίες προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ

Και συνεχίζω με προϊόντα ενυδάτωσης. Μια κρέμα χεριών από την Apivita (1), πολύ ελαφριά και σχεδόν αδιάφορη για μένα. Την είχα στο γραφείο μου αλλά δεν θα την συνιστούσα σε κάποια κοπέλα που θέλει κάτι περισσότερο από μια απλή ενυδατική μετά το πλύσιμο των χεριών. Ένας ορός ματιών από την Balea, τον είχα βρει στα DM στην Αυστρία. Περιέχει υαλουρονικό οξύ αλλά γενικά δεν με ικανοποίησε. Αν μένετε στην Γερμανία/Αυστρία πείτε μου και εσείς αν τον έχετε δοκιμάσει και αν σας άρεσε. Μια ενυδατική προσώπου από την Avene, η Hydrance Optimal Legere (3) κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η σειρά Hydrance Optimale διατίθεται σε δύο υφές την Riche με πιο πλούσια υφή και την Legere με πιο λεπτόρευστη και δροσερή υφή για λιπαρές επιδερμίδες, όπως η δική μου.

Μια ενυδατική σώματος που μου άρεσε αρκετά αλλά βγήκε σε limited edition, ήταν η Fifty Shades of Grey (4). Σου έχω ξαναμιλησει σε προηγούμενα αγαπημένα για αυτή. Θα ήθελα όμως να σου μιλήσω για την ενυδατική ματιών της Byphasse (5) anti rides eyes cream pro 30, που την βρήκα αξιοπρεπέστατη για την τιμή της και την συνιστώ ως μια από τις καλές και οικονομικές ενυδατικές ματιών. Ειδικά αν πρόκειται να βαφτείς, θα προσέξεις ότι το concealer στρώνει άψογα με αυτήν. Για τον ορό προσώπου της L'Oreal Revitalift Filler renew (6) σου έχω μιλήσει αναλυτικά σε παλαιότερο Blog post, απλά θα σταθώ ότι απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες και έτσι όσες είμαστε λίγο νεώτερες, ίσως τον βρούμε λίγο βαρύ. 
Empties - Άδειες συσκευασίες προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ

Τελειώνω με τα προϊόντα μακιγιάζ. Πρώτα από όλα θα πετάξω ένα primer από την Oriflame (1). Ιδανικό για να δώσει διάρκεια στο μακιγιάζ αλλά όχι για λιπαρές επιδερμίδες. Το έχω πολύ καιρό και πλέον πρέπει να πεταχτεί, όσο χρησιμοποίησα, χρησιμοποίησα.  Μια μάσκαρα από την +essencecosmetics  (2) που μου άρεσε ως σύσταση, αλλά προτιμώ την αντίστοιχη σε πορτοκαλί συσκευασία, αφού με βόλεψε περισσότερο το βουρτσάκι της. Μία ΒΒ κρέμα από την MUA, την οποία έχω πολύ καιρό και πλέον είναι για πέταμα. Ούτε που θυμάμαι πότε την χρησιμοποίησα τελευταία φορά. Ένα concealer από την Maybelline, το Super Stay 24h. Από τα αγαπημένα μου concealer, σίγουρα θα το ξανατιμήσω σύντομα. Ένα Concealer της NYX cosmetics, Above & beyond Full coverage concealer (5). Όλα καλά με αυτό το concealer αλλά μαζεύει πάρα πολύ. Το άπλωνα με σφουγγαράκι για να περιορίσω κάπως αυτό το αντιαισθητικό μάζεμα και απέφευγα να το σετάρω με πούδρα, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ένα eyeliner από την Essence Superfine Eyeliner pen (6), γενικά με βολεύουν τα στυλό eyeliner, είναι πιο εύκολα στον χειρισμό τους και τα συγκεκριμένα από +essencecosmetics  είναι και σούπερ οικονομικά. Μια πούδρα από +Physicians Formula και την σειρά Youthfull wear (7), δεν είναι ματ και θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Είναι για μεγαλύτερες ηλικίες, για όσες δεν θέλουν ματ τελείωμα και έχει αντηλιακή προστασία SPF 15. Τέλος, ένα μολύβι φρυδιών από την ELF το οποίο με βόλεψε πάρα πολύ και έχω ήδη αγοράσει ξανά αλλά πρέπει να αγοράσω ένα σε άλλη απόχρωση καθώς από τότε που έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά, πρέπει να αλλάξει και το χρώμα που χρησιμοποιώ στο μολύβι φρυδιών.

Empties - Άδειες συσκευασίες προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ



Δες το βίντεο εδώ:



1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...