Youth Lab Giveaway!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα! Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η εβδομάδα μας από ένα Giveaway!  Πριν από λίγο καιρό η Youth Lab μας σύστησε τα προϊόντα της. Κάποιες από εμάς ήδη γνωρίζαμε τα καλούδια που φτιάχνει αυτή η Ελληνική Εταιρεία. Σας έχω κάνει και αντίστοιχο Demo & Review video της CC cream για λιπαρές επιδερμίδες που μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι όροι είναι απλοί και για να σας βοηθήσω θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτήν την φόρμα. Μόλις την συμπληρώσετε θα λάβετε και email επιβεβαίωσης.



1. Like YOUTH LAB​ στο facebook
2. Like Thekmprojects​ στο facebook
3. Like & Share δημόσια την φωτογραφία στο facebook. Βρείτε την φωτογραφία εδώ.
4. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής
5. Κερδίστε επιπλέον συμμετοχές ακολουθώντας τα βήματα μέσα από την φόρμα συμμετοχής

Youth Lab Giveaway


Προσοχή! Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω της φόρμας συμμετοχής!

Η νικήτρια θα ανακοινωθεί από την σελίδα μου και το δώρο θα της το στείλω εγώ με ταχυδρομείο.

Καλή επιτυχία!!!


Εδώ θα δείτε μερικά από τα προϊόντα που είδαμε από κοντά στην εκδήλωση που έκανε η Youth Lab για δημοσιογράφους και Bloggers. Αν και σας έχω ξαναμιλήσει σε παλαιότερες αναρτήσεις μου και reviews προϊόντων της εταιρείας, αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι τα προϊόντα είναι 100% ελληνικά και με αυτό δεν εννοώ απλά ότι παράγονται στην Ελλάδα (made in Greece) αλλά ότι ακόμα και η έρευνα και η Ανάπτυξη (R&D) της εταιρείας γίνεται στην χώρας μας. Σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο δημιουργούν εξειδικευμένες φόρμουλες προηγμένης τεχνολογίας που ενισχύουν τις μεταβολικές λειτουργίες του δέρματος.



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...