Monday Beauty Video: Αγαπημένα Απριλίου - April 2015 favorites



Ναι είμαι ενθουσιασμένη γιατί ήρθε η ώρα για τα Αγαπημένα του μήνα. Σας έχω ετοιμάσει ένα τεράστιο βίντεο με όλα τα προϊόντα που αγάπησα μέσα στον Απρίλιο. 


Πριν ξεκινήσω όμως νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες όσες με υποστηρίζουν και μου έδειξαν την αγάπη τους μέσα στον μήνα που μας πέρασε. Ένας μήνας γεμάτος δημιουργία και συνεργασίες. Και είμαι ευγνώμων για αυτές τις συνεργασίες. 

Μέσα στον Απρίλιο πραγματοποιήθηκε το 1o Beauty & Fashion Workshop στην Ελλάδα, που μαζί με άλλες 8 Bloggers το διοργανώσαμε. Ένα διαφορετικό meet & greet. Και πραγματικά νιώθω ευγνώμων για αυτήν την εμπειρία ζωής. 


Και πάμε να περάσουμε στα προϊόντα που αγάπησα μέσα στον Απρίλιο. Μετά την εμπειρία της βραζιλιάνικης θεραπείας ισιώματος KATIVA, η οποία υπήρξε ευεργετική για τα μαλλιά μου, επέστρεψα σιγά σιγά στις παλιές μου συνήθειες και άρχισα πάλι να χρησιμοποιώ σαμπουάν με sulfates ή τέλος πάντων να μην προσέχω τόσο πολύ αν έχουν ή όχι θεϊκό άλας. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω μερικά σαμπουάν που μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Ένα από αυτά είναι και το ELVIVE Extraordinairy oil της +L'Oréal Paris France . Ένα σαμπουάν θρέψης και ενυδάτωσης με έλαια λουλουδιών ιδανικό για ξηρά μαλλιά, που παραδόξως βρίσκω ότι και στα δικά μου λιπαρά κάθετε μια χαρά. Το συγκεκριμένο το πήρα από το +Zampple  αυτού του μήνα. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εμπειρία του Zampple δεν έχεις παρά να δεις εδώ. και να με ρωτήσεις πως μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος αυτής της λέσχης

Συνεχίζοντας στην περιποίηση, κάτι που αγάπησα πραγματικά αυτό το μήνα ήταν το απολεπιστικό και το βούτυρο σώματος της Ventus από την DMB Hellas Products. Έχω ήδη κάνει ένα giveaway με προϊόντα Ventus Και θα έρθουν πολλά ακόμη, στο υπόσχομαι. Το scrub είναι λεπτόρευστο αλλά προσφέρει βαθιά απολέπιση και καθαρισμό ενώ το body butter δίνει πλούσια ενυδάτωση ενώ απορροφάται πολύ γρήγορα. Και το άρωμα τους είναι από τα ωραιότερα που έχω μυρίσει.  

Μια μάσκα που χρησιμοποίησα πολύ αυτό το μήνα ήταν της Avon από την σειρά Planet Spa. Θα έχεις καταλάβει ήδη πόσο πολύ αγαπώ τα Avon

Στο ντεμακιγιάζ μου επέστρεψα στο παλιό καλό μου Bioderma, αυτή την φορά αυτό στην μπλε συσκευασία για ευαίσθητες επιδερμίδες. Το έχω τεστάρει στην μάχη των micellair και έχει κερδίσει ασυζητητί, οπότε και θα επιστρέφω ξανά και ξανά σε αυτό. 


Πολλά είναι τα προϊόντα που αγαπώ από την +essencecosmetics . αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι στα βρενίκια νυχιών δεν ήταν και τόσο καλή. Μέχρι πρόσφατα δηλαδή. Αφού οι νέες σειρές έχουν μεγαλύτερη διαρκεια. Εγώ ξεχώρισα για αυτό το βίντεο και σας δείχνω άλλο ένα πολύ καλό Top Coat για το οποίο σας έχω ήδη μιλήσει εδώ

H παλέτα της Reveri είναι ίσως η πιο πολυχρησιμοποιημένη αυτού του μήνα. Με γήινες αποχρώσεις ιδανικές για καθημερινό μακιγιάζ. Αν και περιέχουν λίγο shimmer προσωπικά την λατρεύω. Θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στην εταιρεία Cosmeticom


Από την ELF ξεχώρισα το Contouring blusher & bronzer στην απόχρωση St. Lucia. Το bronzer είναι σε ένα ζεστό και συνάμα απαλό χρώμα ιδανικό και για πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ενώ το ρουζ είναι σε ένα απαλό ροζ κοραλί χρώμα ιδανικό για κάθε μέρα που τονίζει τα μήλα δίνοντας ένα χρώμα υγείας στα μάγουλα. Θα το βρείτε σίγουρα στο iherb. Δυστυχώς τα Online καταστήματα του εξωτερικού ΔΕΝ δέχονται αντικαταβολή ενώ το Iherb δεν δέχεται και paypal. Το μόνο κατάστημα που στέλνει με αντικαταβολή από το εξωτερικό είναι το Yoox.com αλλά και πάλι διατηρώ μια επιφύλαξη για αυτό. 

Από την Essence   πάλι Ξεχώρισα το Easy to use eyeliner pen έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια ενώ το πολύ λεπτό πινελάκι του καθιστά ιδανικό για μακιγιάζ ακριβείας. 

Και περνάω στα προϊόντα για τα χείλη όπου κυριάρχησαν τα Nudes. Αρχικά θα αναφέρω το Power pout της MUA στην απόχρωση Rendevous , ένα μπεζ καφέ Lipcrayon το οποίο δίνει ενυδάτωση και λάμψη στα χείλη, ότι χρειάζομαι στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Το συνδυάζω με ένα μολύβι της Golden Rose #2.  Αλλά και της +Shiseido France το Lip lacquer φόρεσα πολύ μέσα στον Απρίλιο και το ομολογώ ότι συνεχίζω να το φοράω. Η απόχρωση RS 322 είναι αυτό που αποκαλούμε συνήθως My lips but better, ενυδατικό και με πολύ καλή διάρκεια. Ένα Lip gloss από την Reveri στο νούμερο 61 αν και έχει έντονη μυρωδιά βανίλιας, το χρησιμοποίησαΑπό τα  μολυβοκραγιόν Maybelline Colordrama φορούσα το Keep it Classy. Τέλος, αυτό που λάτρεψα στην κυριολεξία γιατί έφερε την Άνοιξη στα χείλια μου είναι της Bourjois το 04 Peach Club με ματ τελείωμα και πολύ καλή διάρκεια

Δείτε εδω και το βίντεο :






Αυτά ήταν τα Αγαπημένα του μήνα Απριλίου. Εσείς τι αγαπήσατε μέσα στον Απρίλιο; Αφήστε μου και τα δικά σας αγαπημένα κάτω στα σχόλια. 




The KM Projects
Not just another beauty blog

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...