New Entry Wednesday | BeautyTest Box & Hairtool.gr Haul

Τετάρτη σήμερα και λέω να σου δείξω μερικά πραγματάκια που πήρα από το beautytestbox και το Hairtool.gr. Ναι καλά το κατάλαβες. Είναι το  New Entry Wednesday !
haul


haul

Θυμάσαι που σου μίλησα για την Βραζιλιάνικη Ισιωτική Θεραπεία Κερατίνης της KATIVA, που έκανα πριν λίγους μήνες; Είχα μείνει τόσο ενθουσιασμένη που αποφάσισα να την επαναλάβω, αφού μου είχε περισσέψει η μισή ποσότητα από την πρώτη φορά. Το μόνο που μου έλειπε ήταν τα ειδικά σαμπουάν για μετά την θεραπεία. Αφού θα πρέπει  να αποφεύγουμε σαμπουάν που περιέχουν sulfates και τα σαμπουάν της σειράς KATIVA Collageno Μου είχαν τελειώσει.

haulΒρήκα τα συγκεκριμένα στο γνωστό πλέον σε όλες Beautytestbox. Μπορεί να μην έχω αξιωθεί να πάρω ακόμα το γνωστό συνδρομητικό κουτάκι αλλά το beautytestbox διαθέτει eshop, όπου μπορούμε να βρούμε πολλές αγαπημένες εταιρείες σε πολύ προσιτές τιμές. Εκεί βρήκα και το κουτάκι με το σετ σαμπουάν- μαλακτική και μάσκα μαλλιών της KATIVA, εξειδικευμένο για χρήση μετά την Βραζιλιάνικη Ισιωτική Θεραπεία. Το συγκεκριμένο σετ είναι ιδανικό για χρήση και μετά από οποιαδήποτε άλλη Ισιωτική Θεραπεία. Ακόμα κι αν δεν είναι αυτή της KATIVA. Επομένως, αν έχεις κάνει κάτι αντίστοιχο σε κομμωτήριο αυτό το σετ είναι και για σένα
Το καλύτερο είναι ότι υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στην βραζιλιάνικη θεραπεία που έχεις κάνει, για αυτό και το βρίσκω ιδανικό για να το πάρω τώρα πριν εφαρμόσω για δεύτερη φορά την θεραπεία, έτσι ώστε να μου κρατήσει όλο σχεδόν το καλοκαίρι. Το σετ περιέχει ένα σαμπουάν στα 250ml, ένα conditioner στα 250ml Και μια μάσκα μαλλιών στα ίδια Ml, και κοστίζουν όλα μαζί γύρω στα 35€. Αν έχεις και εσύ θέμα με το φριζάρισμα, ειλικρινά το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει, καθώς πλέον δεν ξαναχρησιμοποίησα μασιά ή σίδερο ισιώματος μετά από την βραζιλιάνικη θεραπεία

Μαζί πήρα και άλλο ένα Original Premium Hair ring. Σου έχω ξαναμιλήσει για αυτό το gadget μαλλιών. Είναι ένα παιχνιδιάρικο σπιράλ κοκαλάκι για τα μαλλιά, ειδικά σχεδιασμένο για να μην σπάει την τρίχα και να μην "βαραίνει" την αλογοουρά. Μπορεί να μοιάζει με καλώδιο τηλεφώνου αλλά πίστεψε με θα σε βοηθήσει να μην αισθανθείς ξανά τον περίφημο "πόνο της αλογοουράς". Κάθε μαγικό πακετάκι περιέχει τρία Original Premium Hair Rings και κοστίζει γύρω στα 7€, εγώ αυτήν την φορά διάλεξα το λευκό χρώμα, αλλά μπορείς να τα βρεις και σε άλλα επτά χρώματα


Στο Beautytestbox βρήκα επίσης και 2 λαδάκια από την KATIVA. Ένα έλαιο argan και ένα έλαιο Macadamia. Εγώ επέλεξα να πάρω το έλαιο Macadamia για ενυδάτωση.  Το Macadamia Oil είναι πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, λινελαϊκό οξύ, βιταμίνη Ε και στερόλες, και παράλληλα μαλακώνει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά. Μια σταγόνα μόνο αρκεί για να βάλω στις άκρες των μαλλιών μου μετά από το λούσιμο. Είναι στα 60ml και κοστίζει γύρω στα 15€. Υπολογίζω μάλιστα ότι θα μου διαρκέσει μάλλον πάνω από χρόνο, αφού χρειάζομαι ελάχιστη ποσότητα για τα μαλλιά μου. Αυτά πήρα από το beautytestbox και το Macadamia oil ήδη ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ. Από μια πρώτη εντύπωση μπορώ να πω ότι είναι πολύ ελαφρύ, μυρίζει υπέροχα και περιορίζει το φριζάρισμα χωρίς να μου βαραίνει τα μαλλιά ή να προκαλεί λιπαρότητα. 
 Από το hairtool.gr πήρα άλλο ένα γάντι Kessa της Victoria & K. Σου έχω ξαναμιλήσει για αυτό, όταν σου έδειξα πως μπορείς να μετατρέψεις το σπίτι σου σε spa με 3 βιολογικά προϊόντα. Καλοκαίρι έρχεται και πριν βγούμε στις παραλίες, εντείνουμε την απολέπιση (εγώ τουλάχιστον) για να απομακρύνουμε τα όποια νεκρά κύτταρα και να δώσουμε την ευκαιρία στα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας και τα ειδικά λάδια να δουλέψουν καλύτερα. Είχα πάρει πρόσφατα ένα αφρόλουτρο με μαύρο σαπούνι Αφρικής, όπως σου έδειξα σε πρόσφατο Haul, αυτό ιδανικά θα το συνδυάσω με το συγκεκριμένο γάντι απολέπισης από την Victoria & K. Στο Hairtool το βρήκα 9€.



Αυτά πήρα πρόσφατα από το Beautytestbox Και από το Hairtool. Εσύ τι αγόρασες τελευταία;


Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...