New Entry Wednesday - Your Natural Way


Αν θέλεις να μάθεις πως να φτιάχνεις τα δικά σου καλλυντικά, αυτή η ανάρτηση είναι για σένα. Στο New Entry Wednesday, ανακαλύπτω ένα μικρό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, που σου δίνει την δυνατότητα να φτιάχνεις μόνη σου τα καλλυντικά σου.


Το Your Natural Way είναι ένα μικρό μαγαζί στην στοά Όπερα στην Ακαδημίας, όπου μπορείς να βρεις ένα πλήθος από βασικά και αιθέρια έλαια για να ικανοποιήσεις της αλχημιστικές σου τάσεις, φτιάχνοντας μόνη σου τα καλλυντικά σου.


Στο κατάστημα (αλλά και στο eshop) θα βρεις ότι έλαιο χρειάζεσαι για να αναμίξεις προκειμένου να φτιάξεις την δική σου συνταγή καλλυντικών. Όμως θα βρεις και βάσεις καλλυντικών όπως φάση για ενυδατική προσώπου, για μάσκα μαλλιών, ενυδατική σώματος κτλ.


 Εγώ το επισκέφτηκα πριν λίγο καιρό και έχω ήδη αρχίσει τις αλχημείες. Δοκίμασα την βάση ενυδατικής με αλόη σε συνδυασμό με μια σταγόνα αιθέριου έλαιου τεϊόδενδρου. Ο ιδανικός συνδυασμός για λιπαρή επιδερμίδα. Καταπραυντική και αντισηπτική δράση ενωμένες μαζί. Αλλά δεν έμεινα εκεί δοκίμασα να αναμίξω μια δυο σταγόνες από σανδαλόξυλο ( το οποίο λατρεύω) και έφτιαξα την δική μου ενυδατική!!!

Αλλά και τώρα που ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε μαζί για τα έλαια, νομίζω ότι θα είναι ο ιδανικός σου προορισμός για να φτιάξεις τα δικά σου DIY καλλυντικά. Σου έχω ετοιμάσει ήδη βίντεο όπου μοιράζομαι μαζί σου τα μυστικά των ελαίων αλλά και μερικές συνταγές Your Natural Way. Ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο με ακόμα περισσότερες συνταγές DIY.

Στο Your Natural Way θα σου δώσουν ιδέες για να φτιάξεις εσύ τα δικά σου καλλυντικά και θα μοιραστούν μαζί σου συνταγές. 

Δες εδώ το βίντεο με τα προϊόντα από το Your Natural Way και δύο μικρές συνταγές:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...