Guest Blog #2 - The Weekly Beauty News

 Δεύτερη Guest Blogger είναι η Τζίνα από το Blog The Weekly Beauty News και μας μιλάει για την πούδρα της BenefitHello Flawless Face Powder  .




Όνομα: Benefit – Hello Flawless Face Powder
Τιμή: 36.90 ευρώ
Ποσότητα: 7g
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ για την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.  


Τι υπόσχεται; Υπόσχεται την κάλυψη που επιθυμεί η κάθεμιά μας, δηλαδή από ελαφριά μέχρι πλήρη, αναλόγως του τρόπου εφαρμογής που θα επιλέξουμε. Επίσης, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Η άποψή μου: Η πούδρα Hello Flawless έρχεται σε μια χαριτωμένη, πλαστική συσκευασία που περιλαμβάνει καθρεφτάκι και ξεχωριστή θήκη για το σφουγγαράκι και ένα μικρό πινελάκι. Την βρίσκω ιδανική για μέσα στην τσάντα, για το φρεσκάρισμα στη διάρκεια της ημέρας. Προσφέρει αντηλιακή προστασία με SPF 15 (ωστόσο, στις φωτογραφίες με φλας δεν φαινόμουν σαν φάντασμα), το οποίο για χειμώνα ή για πάνω από το αντηλιακό μας είναι θεωρώ πολύ καλό. 
        Διατίθεται σε εννέα αποχρώσεις και έχω ταιριάξει πάρα πολύ καλά με την απόχρωση ivory. Όταν θέλω περισσότερη κάλυψη την εφαρμόζω με ένα πυκνό πινέλο (π.χ. το buffing brush από Real Techniques) και όταν επιθυμώ ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα που απλά θα σετάρει τη βάση μου, την εφαρμόζω με πιο αραιό πινέλο (π.χ. το stippling brush της ELF) και με πιο ελαφρύ χέρι. 
         Το αποτέλεσμα είναι φυσικό προς ματ και όσο περνάει η ώρα δένει καλύτερα με το δέρμα μου και δείχνει ακόμη πιο φυσικό. Την έχω δοκιμάσει και πάνω από foundation και μόνη της, αφού έχω πρώτα καλύψει τις ατέλειες με κάποιο concealer, και λειτούργησε πολύ καλά και στις δύο περιπτώσεις. Πάντως, προτιμώ να την χρησιμοποιώ πάνω από την BB κρέμα μου για έξτρα κάλυψη και διάρκεια. Η διάρκειά της (ανάλογα με το primer ή/και το foundation/BB που θα χρησιμοποιήσω) είναι πολύ ικανοποιητική για το μεικτό προς λιπαρό δέρμα μου (5 ώρες χωρίς γυαλάδα και μετά θέλει κάποια συντήρηση, αλλά έχει κρατήσει και 12 ώρες). Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω τα δύο σημαντικά μειονεκτήματά της. Πρώτον, η τιμή της είναι κατά τη γνώμη μου υψηλή και δε θα την έπαιρνα αν δεν την έβρισκα με κάποια έκπτωση. Δεύτερον, τρίβεται πάρα πολύ, όσο και αν προσέξω, με αποτέλεσμα να λερώνει και να χάνεται πολύ προϊόν. Τα 7g της με καθημερινή χρήση αμφιβάλω αν τους βγάζουν τους δύο μήνες.
Συμπέρασμα: Μια πούδρα που δίνει από ελαφριά μέχρι καλή κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα. Μου έχει ταιριάξει απίστευτα καλά και λατρεύω το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που μου προσφέρει χωρίς να φαίνομαι παστωμένη. Από την άλλη όμως είναι ακριβή και τελειώνει γρήγορα.
Θα το ξαναγόραζα: Ναι!!!
Συστατικά: ACTIVE INGREDIENTS / INGRÉDIENTS ACTIFS: OCTINOXATE (ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE) 6.00%, TITANIUM DIOXIDE 1.59%, OXYBENZONE (BENZOPHENONE-3) 2.00%. OTHERS/AUTRES: TALC, SILICA, MICA, NYLON-12, PHENYL TRIMETHICONE, POLYETHYLENE, ISONONYL ISONONANOATE, LAUROYL LYSINE, ALUMINUM DIMYRISTATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, METHICONE, SODIUM DEHYDROACETATE, ALUMINA, POLYMETHYL METHACRYLATE, BHT. [+/-: BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), CARMINE (CI 75470), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]. N° 05035/N
Βαθμός: 9/10


Αυτό ήταν το review της Τζίνας από το The Weekly Beauty News. Μπορείς να ακολουθήσεις το Blog της εδώ ή στην σελίδα της στο facebook πατώντας εδώ. Διάβασε εδώ το προηγούμενο Guest post και αν θες κι εσύ να φιλοξενηθείς στο Blog μου μάθε περισσότερα εδώ.



Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...