GUEST BLOG: Beauty's Infinity - Αγαπημένα Αντηλιακά


Πρώτη ανάρτηση στην στήλη με τα Guest blogs και πρώτη μου φιλοξενούμενη είναι η Κατερίνα από το BEAUTY'S INFINITY και μοιράζεται μαζί μας τα αγαπημένα της αντηλιακά προϊόντα.








Γεια σας!

Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει πολύ απαιτητική με την αντηλιακή μου προστασία, όλο τον χρόνο. 
Γι' αυτό σήμερα αποφάσισα να σας δείξω ποια προϊόντα εμπιστεύομαι εγώ! Πάμε να τα δούμε! 

ΠΡΟΣΩΠΟ



Για την προστασία από τον ήλιο, στο πρόσωπο μου, έχω ξεχωρίσει δυο προϊόντα. Η Κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής για λιπαρές-μεικτές επιδερμίδες με θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη από την Αpivita, έχει γίνει η αγαπημένη μου για καθημερινή χρήση. Έχει δείκτη προστασίας 30 καθώς κυκλοφορεί και σε μια άλλη έκδοση με χρώμα. Την αγαπώ γιατί αφήνει το δέρμα μου ματ και δεν έχει αυτή την λιπαρή υφή που άλλες αντηλιακές κρέμες έχουν. Η δεύτερη είναι η Capital Soleil BB cream από Vichy. Μου αρέσει γιατί περιέχει δείκτη προστασίας 50 και περιέχει χρώμα. Το μόνο κακό είναι ότι κυκλοφορεί σε μια απόχρωση λίγο σκούρα και την φοράω μόνο καλοκαίρι που έχω πάρει λίγο χρώμα!

ΣΩΜΑ




Για το σώμα χρησιμοποιώ την αντηλιακή κρέμα Μagic Tan and Protect της Carroten με spf 20. Το ξέρω ότι δεν έχει μεγάλο δείκτη προστασίας αλλά μου αρέσει τόσο πολύ το χρώμα που μου δίνει που το ξεπερνάω! Επίσης ένα λαδάκι που μου αρέσει πολύ είναι από GREENYARD το Golden Sun Oil με spf 6. Δεν περιέχει μεγάλο δείκτη προστασίας όμως πάνω από ένα καλό αντηλιακό προσφέρει βαθύ και όμορφο μαύρισμα!

ΜΑΛΛΙΑ-ΧΕΙΛΗ




Ποτέ δεν ξεχνάω την προστασία σε μαλλιά και χείλη! Για τα μαλλιά χρησιμοποιώ το αντηλιακό μαλλιών με Κόκκινο Αμπέλι από Korres. Προστατεύει τα  μαλλιά γιατί περιέχει φίλτρο UV και εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος. 
Ύστερα τα μαλλιά μου είναι απαλά και δεν ανησυχώ για την ξηρότητα! Για τα χείλη χρησιμοποιώ το Sun protecting balm από Avon με 30 spf .


Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου αντηλιακά προϊόντα. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά;

Ποια είναι η αγαπημένη σας αντηλιακή κρέμα προσώπου;



Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αναρτήσεις ομορφιάς και όχι μόνο στο BEAUTY'S INFINITY



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...