Monday's beauty Video: Άδεια προϊόντα Μαϊου - Empties May 2015


Δεν πρόλαβα να κλείσω μήνα και έχουν μαζευτεί πάλι πάρα πολλά άδεια προϊόντα. Φτιάξε καφεδάκι και έλα να τα δούμε παρέα.
Τελείωσα ένα αφρολουτρο από την εταιρεία Vidal με άρωμα Berries & Musk. Το είχα πάρει από το Zampple και είχα ξετρελαθεί τόσο που την επόμενη φορά πήρα και τις άλλες δύο μυρωδιές. Έχει πλούσιο αφρό και το άρωμα του σε συγκλονίζει. Το βρήκα και σε προσφορά στον Χαρμάνη, οποτε μάλλον θα το ξανατιμήσω. Επίσης, τελείωσα το σαμπουάν της +L'Oréal Paris France  Elvive με 6 έλαια λουλουδιών. Σου μίλησα για αυτό στα Αγαπημένα του μήνα. Αν και σαμπουάν για ξηρά μαλλιά το λάτρεψα και μου έκατσε πολύ καλά. Μαζί τελείωσε άλλο ένα αφρόλουτρο από τον +Papoutsanis S.A  Και την σειρά Olivia. Σου είχα μιλήσει για το πόσο περήφανη είμαι για αυτήν την σειρά της εταιρείας Παπουτσάνης εδώ.  
Τελείωσε και ένα πολύ ωραίο αποσμητικό από την Rexona , το οποίο με ξετρέλανε στην κυριολεξία. Το είχα πάρει από το Zampple και θα το αναζητήσω σίγουρα. 
Ένα σαμπουάν από την Oriflame , ιδανικό για λεπτά μαλλιά με δεντρολίβανο και μύρτιλα, μου τελείωσε. Μου άρεσε αρκετά και το είχα ξαναγοράσει στο παρελθόν. Πιθανότατα να το ξαναπάρω.

Τελείωσε και η μαλακτική μαλλιών της Giovani Που είχα πάρει από το iherb. Δεν περιέχει sulfates και είναι ιδανική μετά από Ισιωτική Θεραπεία μαλλιών. Είναι το Giovani Ultra Sleek Conditioner Brazilian Keratin Argan oil $6.29 και θα το βρείτε εδώ.

Επίσης τελείωσε και το conditioner της KATIVA Colageno, για το οποίο σου είχα μιλήσει αναλυτικά σε παλαιότερο post. Γενικά, λόγω της ισιωτικής χρησιμοποίησα σαμπουάν και conditioner χωρίς θειικό άλλας. Μαζί μου τελείωσε και το σαμπουάν  Coconut Oil Formula Conditioning Shampoo, 13.5 fl oz (400 ml) από την Palmers Που είχα πάρει από το iherb. Το συγκεκριμένο έχει μυρωδιά καρύδα, αλλά δεν με ξετρέλανε καθώς μου βάραινε τα μαλλιά και τα έκανε ακόμα πιο λιπαρά.


Από περιποίηση επιδερμίδας μου τελείωσε και η πράσινη άργιλος της DALON. Είναι μια οικονομική αλλά αποτελεσματική άργιλος που μπορείτε να βρείτε στα περισσότερα σούπερμάρκετ.

Μια βαφή μαλλιών της Palette από την Swarzkorpf στην απόχρωση Ξανθό σκούρο Νο 6. Είναι η βαφή μαλλιών που επιλέγω σταθερά τα τελευταία χρόνια (με ελάχιστες αποκλείσεις).

Τελείωσε και η ενυδατική ματιών της Avene που είχα πάρει από το +iNatural Και που σου την είχα δείξει και στην περιποίηση της επιδερμίδας μου. Μια εξαιρετική επιλογή σε κρέμες ματιών. Την χρησιμοποιείς μόνο το βράδυ αλλά είναι πολύ δραστική και βοηθάει με τα πρηξίματα και τις ρυτιδες πάρα πολύ. 

Επίσης, μου τελείωσε ένα αργανέλαιο της KAYPRO Που είχα αγοράσει από τα καταστήματα Δάφνης στον Πειραιά. Εξαιρετικό αργανέλαιο σε πολύ καλή τιμή και επαγγελματικό προϊόν. Μια σταγόνα στην βαφή μαλλιών σας αρκεί για να λειτουργήσει ως θεραπεία στην όλη διαδικασία. 



Μια ενυδατική ματιών που υπήρξα για μένα λατρεία πραγματική είναι η ενυδατική της Youth Lab. Δεν θα πω πολλά καθώς έχω μιλήσει αναλυτικά για αυτήν εδώ. Μόνο ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη καθώς η +YOUTH LAB. Dermocosmetics  είναι μια ελληνική εταιρεία που επιλέγει να επενδύσει στην χώρα μας και στο κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης, συνεργαζόμενη με τοπικά πανεπιστήμια. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη. 

Τελείωσε και ένας ορός της +essencecosmetics . για λιπαρές επιδερμίδες. Δεν ξετρελάθηκα με τον συγκεκριμένο για αυτό και καθυστέρησα να τον τελειώσω. Το χρησιμοποιούσα πριν το μακιγιάζ μου αλλά δεν βρήκα να κάνει κάτι το εξαιρετικό. Μου άρεσε περισσότερο η ενυδατική της ίδιας σειράς. 

Ο ορός Clear Difference Advanced Blemish όμως της Estee Lauder αποτελεί την καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε για την λιπαρή σας επιδερμίδα με τάσεις για κοκκινίλες. Ανάλαφρος και αποτελεσματικός θα σας διαρκέσει πολύ και δεν θα μπορείτε να τον αποχωριστείτε.
Μου τελείωσαν 2 αρώματα "τύπου" που είχα πάρει απο το Time4beauty. To ένα είναι αντίγραφο της BRit  Burberry και το άλλο της Hypnose από Lancome. Δεν πρόσεξα να κρατάνε ιδιαίτερα ως μυρωδιές επάνω μου. Όμως, πρόσφατα μίλησα με μια φίλη δικηγόρο και με ενημέρωσε ότι τα αντίγραφα αρωμάτων είναι παράνομα, ενώ μπορεί να θεωρηθεί και αδίκημα η προώθηση τους (η πώληση τους είναι αδίκημα). Λογικό μου φάινεται , αφού πρόκειται για αντίγραφα επώνυμων ερωμάτων. Ωστόσο, δεν έχω πολλά καθώς αό όσα έχω πάρει δεν με έχει ξετρελάνει κανένα, δεν ήταν τόσο πιστά στο αρχικό άρωμα και δεν είχαν καλή διάρκεια. Αντιθέτωσ, όσες φορές επέλεξα άρωμα συγκεκριμένου αιθέριου ελαίου (Γιασεμί, Γαρδένια, ορχιδέα, βανίλια κτλ) είχαν πολύ καλύτερη διάρκεια και πιο έντονη μυρωδιά. Συμπέρασμα: Απο τα αρωματοπωλεία θα μείνω στις βασικές μυρωδιές, ενώ αν θέλω να κάνω οικονομία και να μην πάρω τα αυθεντικά αρώματα μπορώ να επιλέξω ένα από την Avon πχ, που τόσα χρόνια λατρεύω.

Για το τέλος άφησα και τρία προϊόντα μακιγιάζ να σας δείξω. Μου τελείωσε η Κορεάτικη ΒΒ κρέμα της Skinfood, την οποία και είχα βάλει στόχο να τελειώσω μαζί με την Κωνσταντίνα. Είναι εξαιρετική ως ΒΒ και την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Σου έχω μιλήσει αναλυτικά για αυτήν εδώ. Μου τελείωσε και ένα concealer από την Sixteen που είχα πάρει από το time4beauty, μου άρεσε πολύ και το έχω ήση αγοράσει ξανά. Και μια πούδρα της Wet n Wild, 100% φυσική στην απόχρωση natural. Μια αξιόλογη πούδρα που έχω ξαναπάρει και σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα. 

Δες το αναλυτικό βίντεο εδώ:


Αυτά ήταν όλα όσα μου τελείωσαν αυτό τον μήνα. Εσύ τι προϊόντα τελείωσες;

Διάβασε επίσης:




The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...