Good - Buy Review Tuesday | Ventus Beaute απολεπιστικό και βούτυρο σώματος


Νιώθω ότι δεν σου έχω μιλήσει αρκετά για τα προϊόντα Ventus. Ειδικά για αυτό το απολεπιστικό σώματος και το Body Butter με την απίστευτη μυρωδιά!


Με άκουσες να μιλάω για αυτά στα Αγαπημένα του Απριλίου που ανέβασα πριν μια εβδομάδα. Όμως νιώθω ότι δεν στα έχω περιγράψει αρκετά καλά, γιατί αυτά τα προϊόντα είναι έρωτας. Μιλάω για το απολεπιστικό και το βούτυρο σώματος της Ventus Beaute από την DMB Hellas ProductsΈχω ήδη κάνει ένα giveaway με προϊόντα Ventus Aromatherapy ενώ ήδη προγραμματίζω τα επόμενα με προϊόντα από την αδερφή εταιρεία την Gaia Ethereal Beauty. Έχουν και τα δύο μια απίστευτη γλυκιά μυρωδιά από ζάχαρη και φιστίκι και περιέχει Shea butter, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο και λάδι καρύδας, τα οποία προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση.  Το scrub είναι κρεμώδες και λεπτόρευστο με χοντρούς κόκκους και απλώνεται ομοιόμορφα σε όλο το σώμα ενώ παράλληλα κάνεις εύκολα μασάζ στις περιοχές που το χρειάζεσαι και προσφέρει βαθιά απολέπιση και καθαρισμό




Το body butter δίνει πλούσια ενυδάτωση ενώ απορροφάται πολύ γρήγορα. Και το άρωμα τους είναι από τα ωραιότερα που έχω μυρίσει. Είναι και αυτό πλούσιο σε φυσικά συστατικά όπως Shea butter, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο και λάδι καρύδας, τα οποία περιέχουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικά στοιχεία και ενυδατικούς παράγοντες, ιδανικό για να σου προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζεσαι. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει την δυσάρεστη αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα σου και η υπέροχη μυρωδιά του διαρκεί για ώρες.

Τα προϊόντα Ventus Beaute Aromatherapy και Gaia Ethereal Beauty παράγονται από την ελληνική εταιρεία DMB Hellas, είναι πολύ οικονομικά και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, όπως το Hondos Center και τα Galerie de beaute


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...