New Entry Wednesday | Πραγματάκια από το Femme Fatale

Νέα καλούδια προστέθηκαν στην συλλογή μου, αυτήν την φορά από το Femme Fatale
Πραγματάκια από το Femme Fatale

Ένα μικρό πακέτο από το  Femme Fatale  έφτασε στα χέρια μου τις προάλλες με προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών. Έχω ήδη ξεκινήσει να τα χρησιμοποιώ και θα έχεις σύντομα αναλυτικό review μόλις έχω σχηματίσει μια άποψη για όλα.


Πραγματάκια από το Femme Fatale

Για τα μαλλιά μου έστειλε μια θρεπτική μάσκα μαλλιών της ING με οξέα φρούτων και ένα πολυχρηστικό σπρέι πολλαπλής δράσης 10 in 1 Multiaction spray από την ίδια εταιρεία. Ειδικά το σπρέι ανυπομονώ να το δοκιμάσω καθώς υπόσχεται να είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία για τα μαλλιά μου

Πραγματάκια από το Femme Fatale


Από την KUESHI μου έστειλαν ένα gel αδυνατίσματος για την μείωση του τοπικού πάχους με καφεΐνη, κισσό, πολυκόμπη και καφέ φύκι και το σημαντικότερο χωρίς parabens. Αλλά και μια ενυδατική κρέμα προσώπου με χαβιάρι. Μια θεραπεία θρέψης για το πρόσωπο που χάρη στο συνδυασμό των δραστικών συστατικών της τρέφει και τονώνει το δέρμα, ενώ παράλληλα διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας και εξαλείφει τα σημάδια της γήρανσης. 


Η μεγάλη περιεκτικότητα χαβιαριού προσδίδει στην κρέμα μια υψηλή συγκέντρωση λιπαρών οξέων και βασικών αμινοξέων, όπως επίσης δομικών για την επιδερμίδα ιχνοστοιχείων και πεπτιδίων τα οποία αναζωογονούν τους ιστούς. Παράλληλα αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μέσα στην επιδερμίδα και επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων.

Πραγματάκια από το Femme Fatale

Μαζί ήρθαν και όλα αυτά τα φακελάκια με θεραπείες μαλλιών από την B.app και την ING

Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω όλα και να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σου. 



The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...