Zampple Haul - Τι ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ το ΜΗΝΑ και πως να ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Zampple Haul


Η περασμένη Πέμπτη ήταν αφιερωμένη στο Zampple. Είχα κλείσει το ραντεβού μου λίγες μέρες νωρίτερα και το απόγευμα μετά την δουλειά πέρασα να Zampplιαστώ και εγώ σαν σωστή Zamppler. Τι πήρα;


Zampple Haul
 Πήρα το νέο ενυδατικό σπρέι της Vazeline Intensive Care Spray Moisturiser Aloe Soothe. Επέλεξα αυτό με την αλόη για να δοκιμάσω. Ενυδατώνει ομοιόμορφα όλο το σώμα και σίγουρα αν μπει Multi try θα το επιλέξω και σε άλλο άρωμα την επόμενη φορά. Επίσης από την Vazeline Intensive Care Πήρα την θεραπευτική ενυδατική λοσιόν σώματος σε άρωμα Essential Healing για ξηρές επιδερμίδες. Είχα ήδη πάρει την προηγούμενη φορά το λευκό από την ίδια σειρά και είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένη, οπότε ήρθε η ώρα για το συγκεκριμένο. 
Zampple Haul
 Πήρα και δυο αποσμητικ΄ασώματος, το ένα γυναικείο από την DOVE, ιδανικό για μένα αφού έχει απαλό πουδρένιο άρωμα και προστατεύει χωρίς να περιέχει αλκοόλ. Επέλεξα το σπρέι (είχε και roll on) γιατί εχω ήδη αρκετά roll-on στο σπίτι και θα ήθελα να τελειώσουν πριν πάρω άλλα. Για τον άντρα μου επέλεξα ένα roll on από την Str8 . Σίγουρα είναι κάτι που θα βρει χρήσιμο και ελπίζω να οτυ αρέσει η επιλογή μου.
Zampple Haul
 Πήρα και ένα μηλίτη με κόκκινα μούρα... Ε, να μην δοκιμάσω και εγώ μηλίτη με κόκκινα μούρα;


Zampple Haul
 Από σαμπουάν επέλεξα ένα της Head & Shoulder's σε άρωμα menthol fresh, σταθερή αξία για όσους έχουν λιπαρά μαλλία και είμαι σίγουρη ότι και ο άντρας μου θα το εκτιμήσει, αφού τον έχω τρελάνει τώρα τελευταία με ένα σωρό "γυναικεία" σαμπουάν. Από αφρόλουτρο πήρα της VIDAL το milk & cream. Έχω ήδη τελειώσει αυτό με τα βατόμουρα και χρησιμοποιώ και το Musk από την ίδια σειρά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από αυτά τα αφρόλουτρα για αυτό και επέλεξα να δοκιμάσω και αυτό το άρωμα. Επίσης πήρα και ένα μαλακτικό ρούχων από το Cajoline την σειρά Creations, με ένα απίθανο άρωμα Σανδαλόξυλο. Ακρως ερωτεύσιμο σας λέω. 


Zampple Haul

Για το τέλος άφησα τα φαγώσιμα, πήρα αυτό το επιδόρπιο στραγγιστό γιαούρτι 0% με φράουλες από ΟΛΥΜΠΟΣ, το οποίο λάτρεψα και έφαγα και τα δύο μόνη, ένα την Παρασκευή και ένα το Σάββατο. Και μου άρεσε τόσο πολύ που θα πάω να ξαναπάρω. Επίσης, πήρα και μια κερασόπιτα , την οποία τίμησε ο σύζυγος με τον καφέ του.

Αυτά ήταν τα πραγματάκια που πήρα από το Zampple αυτό το μήνα. Αν δεν έχεις κι εσύ ήδη Zampplιαστεί ήρθε ή ώρα να μάθεις πως μπορείς να μπεις στην παρέα με τους zampplers.

Τι είναι το Zampple; Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι το Zampple θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά σε αυτό εδώ το βίντεο, θα σε βοηθήσει να καταλάβει καποια πραγματάκια. Αν πάλι ξέρεις και θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πως θα γίνεις zamppler η διαδικασία έχει ως εξής:

Βήμα πρώτο:
Για να γίνει κάποιος μέλος πρέπει πρώτα να κάνει αίτηση εγγραφής. Οι αιτήσεις αξιολογούνται, μπαίνουν σε σειρά προτεραιότητας, και μόλις ανοίξει θέση αντίστοιχου δημογραφικού προφίλ, λαμβάνουν πρόσκληση να επισκεφτούν το κατάστημα και να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους επιλέγοντας και τα πρώτα 6 προϊόντα που θέλουν να πάρουν για να δοκιμάσουν. 

Η συνδρομή στο zampple είναι για 6 μήνες, κοστίζει €29,90 και περιλαμβάνει 6 συνεχόμενες μηνιαίες επισκέψεις στο zampple store.

Αν θέλεις μπορείς να πεις ότι σε σύστησα εγώ και να κερδίσουμε και οι δύο πόντους. Το email μου με το οποίο έχω κάνει εγγραφή είναι το thekmprojects@gmail.com.


Βήμα δεύτερο 

Κάθε μέλος μπορεί να επισκέπτεται το zampple store μία φορά το μήνα και να επιλέγει κατά βάση 6 προϊόντα κάθε φορά, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων προϊόντων όπως τρόφιμα, απορρυπαντικά, καλλυντικά, κ.ά. Αν και δεν μπορεί κάποιος να πάρει το ίδιο προϊόν δύο φορές, μπορεί εύκολα να καταφέρει να δοκιμάζει 8, ακόμα και 10 προϊόντα κάθε μήνα, συγκεντρώνοντας πόντους από αξιολογήσεις, προσέλκυση νέων μελών και άλλες ενέργειες.  

Το zampple store βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Ναυάρχου Νικοδήμου 5, Σύνταγμα.


Βήμα τρίτο

Αφού κάποιος επιλέξει τα προϊόντα που δικαιούται, έχει 20 μέρες να τα δοκιμάσει και να πει τη γνώμη του μέσα από μια ευχάριστη online διαδικασία που διαρκεί περίπου 5 λεπτά. Η διαδικασία αυτή δεν είναι υποχρεωτική, τα μέλη όμως που αξιολογούν τα προϊόντα που δοκιμάζουν, είτε θετικά είτε αρνητικά, επιβραβεύονται με πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνει περισσότερα προϊόντα σε μελλοντικές επισκέψεις. 

Μέσα από αυτήν την διαδικασία επιλέγονται τα προϊόντα που αξίζουν , ενώ οι εταιρείες λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις προτάσεις μας και τις αξιολογήσεις και με αυτόν τον τρόπο εταιρείες και καταναλωτές δουλεύουν μαζί για να δημιουργήσουν καλύτερα προϊόντα.


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...