"Good buy" review Tuesday - BIOTEN Skinergy break free



Η νέα ενυδατική της ΒΙΟΤΕΝ λέγεται Skinergy Break Free και είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες 20-30 ετών. Αν και έχω ξεφύγει από το ηλικιακό αυτό όριο, η επιδερμίδα μου παραμένει ακόμα πολύ λιπαρή με αποτέλεσμα να στρέφομαι συχνά σε αντίστοιχα προϊόντα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. 



Την Skinergy Break Free την πήρα από το Zampple τον προηγούμενο μήνα, λίγο πριν φύγω για διακοπές του Πάσχα. Είναι μια ενυδατική κρέμα σχεδιασμένη για λιπαρές επιδερμίδες με κρεμώδη και ελαφριά υφή που απορροφάται εύκολα και αφήνει ματ τελείωμα όταν απορροφηθεί. Περιέχει 100% φυσικό εκχύλισμα Guava που προσφέρει ενυδάτωση, περιέχει ενυδατικούς παράγοντες και φυσικά βιοπολυμερή που δρουν σαν ένα προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια της επιδερμίδα σας αλλά και ως πηγή ενυδάτωσης. Περιέχει SEPIMAT™ P, το οποίο εξουδετερώνει το περίσσιο σμήγμα, βοηθά στη μείωση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και χαρίζει ένα ματ αποτέλεσμα. Έχει αντηλιακή προστασία SPF15 που την καθιστά αυτόματα κρέμα ημέρας και δεν θα την συνιστούσα για τη νύχτα. Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε την ίδια κρέμα που το πρωί και το βράδυ.

Η συσκευασία της είναι πολύ όμορφα και νεανικά σχεδιασμένη, περιέχει 50Ml Και κοστίζει λίγο κάτω από τα 6€. Ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για την καθημερινή μας ενυδάτωση και οικονομική. 

Εσύ την δοκίμασες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...