Guest Blogger #3 - Νεκταρία από το Woman In the Mirror




Σημερινή μου φιλοξενούμενη η Νεκταρία από το Woman in The Mirror . Μας ετοίμασε ένα ταπεινό χαμομήλι στα νύχια.        



Κορίτσια… γεια σας… το όνομα μου είναι Νεκταρία… 

Έχω πάθος με την ζωγραφική και με τα νύχια… έτσι συνδυάζοντας τα δημιουργώ στα νύχια μου μικρούτσικους πινάκες ανάλογα την διάθεση και την εποχή.

Σαν φιλοξενούμενη της Αγαπημένης Κατερίνας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία της να με φιλοξενήσει στο blog της.


Δημιούργησα το σχέδιο αποκλειστικά και μόνο για το δικό της blog και σας το παρουσιάζω βήμα βήμα.

Η έμπνευση έρχεται από τον κήπο μου που ανθίζουν τα πρώτα ταπεινά χαμομήλια… και χρησιμοποιώ ένα δύσκολο χρώμα… το πράσινο…




1.    Αφού περάσουμε τα νύχια με μια βάση η σκληρυντικό…


2. Βάφουμε  με ένα πράσινο αχνό χρωμα εγώ χρησιμοποιώ εδώ το 591 από beauty linecosmetics. ( εδώ φαίνεται κίτρινο αλλά είναι πράσινο αχνό)



3.      Με πολύ καλά στραγγισμένο πινέλο κάνουμε μισοπινελιές από ένα σκούρο πράσινο  εδώ εγώ έχω το 18 από golden rose rich color.


4.      Με την βοήθεια του εργαλείου ή μιας φουρκέτας φτιάχνουμε μικρές μαργαρίτες με άσπρο ασβέστη.



5.      Στο κέντρο κάνουμε μια εμφανή τελεία με ένα κίτρινο κροκί αρκετά έντονο ένα τέτοιο είναι το 673 από beauty line cosmetics.


6.      Τελειώνουμε με ένα top coat.


Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον το σχέδιο και να σας άρεσε θα βρείτε αρκετά σχέδια βήμα βήμα στο κανάλι μου στο Youtube και  άλλα στο blog μου Woman In The Mirror.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...