Ανοιξιάτικο Blog Giveaway





Μπορεί η Άνοιξη να έχει μπει για τα καλά και να οδεύουμε σιγά σιγά προς το καλοκαίρι αλλά αυτό δεν μπορεί να με εμποδίσει να σας κάνω ένα μικρό Ανοιξιάτικο blog Giveaway.


Αυτό το Giveaway γίνεται στο blog μου κυρίως για να ευχαριστήσω όλες εσάς που με ακολουθείτε εδώ. 

Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα μικρό σετ από must have προϊόντα , το οποίο περιλαμβάνει:

Ένα ροζ βραχιόλι από Alexi Andrioti Accessories σε ανοιξιάτικο ροζ χρώμα
Μία μάσκαρα της Essence για όγκο
Ένα  lip gloss της Essence σε μια απαλή απόχρωση του ροζ με όνομα "Baby Doll's Favourite"
Ένα  βερνίκι νυχιών της Essence σε μία γλυκιά απόχρωση του κόκκινου με όνο "4 ever young".


Οι όροι είναι απλοί:

Ο υποχρεωτικός είναι ότι θα πρέπει να είστε μέλη στο blog Μου και να με ακολουθείτε μέσω google+ ή GFC ή Bloglovin . Για αυτό ακριβώς το λόγο γίνεται κι εδώ αυτό το giveaway. Αφήστε μου το όνομα με το οποίο με ακολουθείτε στο google+ ή GFC ή Bloglovin στην φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

Προαιρετικά μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές ακολουθώντας τα βήματα μέσα από την φόρμα συμμετοχής και να:
Για όλα τα προαιρετικά βήματα κερδίζετε επιπλέον συμμετοχές , αλλά παραμένουν αυτό που λένε ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ. Επομένως ο μόνος υποχρεωτικός όρος είναι απλά να είστε μέλη του Blog μου, να με ακολουθείτε δηλαδή μέσω google+ ή GFC ή Bloglovin.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής. Σχόλια με στοιχεία διαγωνιζόμενων που όμως δεν έχουν συμπληρώσει την φόρμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Με την συμπλήρωση της φόρμας θα λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email για την επιτυχή σας συμμετοχή. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Μαϊου (23-5-2015 στις 12 το βράδυ) και η νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ και στο facebook. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για Ελλάδα και Κύπρο. Αν η νικήτρια δεν απαντήσει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα βγει νέα νικήτρια. 


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

Ανοιξιάτικο Blog Giveaway


Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...